Svi rezultati četvrtog dana Vimbldona na jednom mestu! (FOTO)
Foto: Reuters

ISPRATITE NA ESPRESU

Svi rezultati četvrtog dana Vimbldona na jednom mestu! (FOTO)

Ukoliko vas zanima sve što se događalo tokom novog dana najprestižnijeg teniskog turnira, možete da pogledate ovde...

Objavljeno:

Austrijski teniser Dominik Tim plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je pobedio Francuza Žila Simona u četiri seta - 5:7, 6:4, 6:2, 6:4. Tim će u narednom kolu igrati protiv Džareda Donaldsona.

U treće kolo plasirao se i Izraelac Dudi Sela koji je sa 6:7(5), 7:6(5), 5:7, 7:6(5), 6:3 pobedio Amerikanca Džona Iznera.

Izneru za trijumf nije bilo dovoljno ni 45 as servisa. On u petom setu nije uspeo da iskoristi niti jednu od šest brejk prilika koliko ih je imao.

Selu u narednom kolu očekuje duel protiv Bugarina Grigora Dimitrova.

Francuz Adrijan Manarino slavio je protiv Japanca Jušija Sugite u pet setova i sebi obezbedio plasman u treće kolo i duel protiv zemljaka Gaela Monfisa.

Što se ženskog dela žreba tiče:

Slovačka teniserka Magdalena Ribarikova plasirala se u treće kolo Vimbldona, pošto je eliminisala treću igračicu sveta, Čehinju Karolinu Pliškovu sa 3:6, 7:5, 6:2. Meč Ribarikove i Pliškove, 87. i treće teniserke sveta, trajao je dva sata i 20 minuta.

Pliškova i pored poraza i dalje ima šanse da pose Vimbldona preuzme prvo mesto na WTA listi, ali sve će zavisiti od rezultata Anđelik Kerber i Simone Halep.

Slovakinja će u narednom kolu igrati protiv Ukrajinke Lesije Tsurenko, koja je danas slavila protiv Viktorije Golubić iz Švajcarske.

Hrvatska teniserka Petra Martić plasirala se u treće kolo posle pobede od 6:1, 6:4 nad Čehinjom Denisom Aletrovom. Martić, koja je u glavni turnir ušla kroz kvalifikacije, u narednom kolu igra protiv Kazahstanke Zarine Dijas.

Do trećeg kola stigla je Garbinje Mugurusa iz Španije, koja je bila bolja Belgijanke Janine Vikmajer sa 6:2, 6:4. Mugurusu u narednoj rundi očekuje duel protiv Sorane Kirstee iz Rumunije, kojoj je Amerikanka Betani Matek-Sands nakon teške povrede predala meč.

MUŠKARCI REZULTATI:

foto: Printscreen/flashscore.com

ŽENE REZULTATI:

foto: Printscreen/flashscore.com

(Espreso.co.rs/Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.