TOLE BRANI KOKEZU: Odlično radi svoj posao! Nema razloga za smenu!
Foto: Dado Đilas

Karadžić na strani kokeze

TOLE BRANI KOKEZU: Odlično radi svoj posao! Nema razloga za smenu!

Bivši predsednik FSS smatra da je bespotrebno u ovom trenutku nešto menjati

Objavljeno:

Zbog zategnutih odnosa pre svega između Crvene zvezde i predsednika FSS Slaviše Kokeze u poslednjih nekoliko meseci već su počele da kolaju priče o smeni prvog čoveka srpskog fudbala.

Navodno neke struje su spremne da zamene Kokezu i to velikim i značajnim fudbalskim i funkcionerskim imenima Draganom Džajićem i Žarkom Zečevićem, o čemu je pisao u sredu "Kurir".

Sada je za taj list svoje viđenje čitave te situacija i stanja u FSS dao i dugogodišnji predsednik te organizacije i čovek koji je takođe bio često u okršajima sa upravama s Marakane, Tomislav Karadžić.

foto: Fonet/Aleksandar Barda

On je istakao da ne vidi potrebu za bilo kakvom promenom u vrhu, pa makar se radilo i o dolasku takvih imena kao što su Džajić i Zečević.

- Ne vidim nijedan razlog da Kokeza napusti Fudbalski savez Srbije. Smatram da je za ovaj period koliko je predsednik odlično radio svoj posao i da treba da ostane na mestu gde je sad. Izutetno poštujem Džajića i Zečevića, ali nema razloga da sada dođe do smena u FSS - rekao je Karadžić za "Kurir".

BONUS VIDEO: Leandre Tavamba za Espreso na srpskom jeziku

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.