DALI MI EPIDURAL! JOŠ SAMO DA SE PORODIM! Tipsarević ogorčen na doktore koji su ga 3 puta uveravali da nije povređen!
Foto: Fonet

mučio se povređen

DALI MI EPIDURAL! JOŠ SAMO DA SE PORODIM! Tipsarević ogorčen na doktore koji su ga 3 puta uveravali da nije povređen!

Janko Tipsarević prošao pravi pakao zbog povrede koju je doživeo neposredno pred Vimbldon

Objavljeno:

Srpski teniser Janko Tipsarević predao je meč prvog kola Vimbldona Amerikancu Donaldsonu u prvom setu pri rezultatu 5:0 za američkog tenisera.

Janko se mučio na terenu i nije mogao da pruži jači otpor zbog povrede koja mu se desila neposredno pred turnir.

- Pre tri dana na trening meču sam potrčao i osetio neverovatan bol u desnoj nozi i bio sam 110 posto siguran da sam pokidao mišić zadnje lože, ali sam u tom trenutku mogao da hodam. Otišao sam kod lekara i samo sam čekao dijagnozu - izjavio je Tipsarević.

foto: Fonetap

Nakon što je dobio potvrdu od doktora da je sa njegovom ložom sve u redu Janko je učinio sve ne bi li spreman dočekao prvo kolo Vimbldona.

- Doktor je rekao "Tvoja loža je potpuno u redu, ovde nema ničega". Sledećeg dana sam se probudio u mnogo manjim bolovima i još sam nameravao da igram. Odlazim kod lekara, sve u redu. Kažem mu, možete li molim vas da proverite tetive, kuk, sve stvari okolo, "Ne, sve deluje u redu" rekao mi je - nastavio je da objašnjava situaciju u jednom dahu Tipsarević.

NOVI SKANDAL NA VIMBLDONU! Prišao s tribine i pretio u lice teniserki: Naći ću te, ako ne pobediš! (FOTO)

Janko i dalje nije verovao doktorima, a oni su mu dali epiduralnu injekciju misleći da bi problem mogao da bude sa nervom u donjem delu leđa.

- Samo još da se porodim. Evo čekamo bebu svakog trenutka. I posle svega toga, pitam da provere nerv, da nije nešto u redu sa njim i rekli su da nervu ništa ne fali - rekao je u šaljivom tonu Tipsarević.

foto: Dado Đilas

I poslednji medicinski pregled pred meč je pokazivao da je sve u redu, ali Tipsarević je i dalje osećao bol.

- Na zagrevanju nisam imao problema sa servisom, ali sam se kretao sporije levo-desno i mogao sam da biram ili da se povučem pre meča ili da popijem dva leka, namažem kremu i nadam se da će postati bolje dok igram. Ali, očigledno nije. U drugom ili trećem gemu koji smo igrali veoma brza razmena i osetio sam vrlo oštar bol misleći, ok sad će da pukne. Tako da, to je istorija moje povrede - izjavio je Tipsarević za Sport klub.

MEKINRO PROLUPAO! Uporedio Novaka Đokovića s raspadnutim Tajgerom Vudsom!

Na Vimbldonu je učešće u prvom kolu zbog povrede završilo čak osam igrača, sedam tenisera i jedna teniserka, a mnogi navode da je problem u tome što teniseri ne dobijaju novac za učeće u prvom kolu u koliko predaju pre meča već moraju da izađu na teren, tako da mnogi to rade i povređeni.

BONUS VIDEO: SAMO ZA ŽENSKE OČI: Golišavi Teo sa prijateljima razbija odbojku u bazenu

(Espreso.co.rs / Sport klub)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.