Skandal na Vimbldonu! Nečuveno! Bernard Tomić zgrozio teniski svet! (FOTO)
Foto: AP

ludak

Skandal na Vimbldonu! Nečuveno! Bernard Tomić zgrozio teniski svet! (FOTO)

Činilo se da zaista ne želi da igra, pa su ga čak navijači optužili da je namerno poražen. Ipak, Tomića to očigledno nije mnogo pogodilo

Objavljeno:

Australijski teniser Bernard Tomić izjavio je nakon poraza od Miše Zvereva u prvom kolu Vimbldona, da tokom meča nije mogao da pronađe pravi ritam.

Pitali smo Rakočevića sa koja dva igrača bi izašao na crtu srpskim šampionima u basketu! Jedan je Hrvat, a drugi bi vam teško pao na pamet! (FOTO) (VIDEO)

- Počeo sam loše prvi set, a onda sam mentalno pao nakon što sam izgubio i drugi. Igrao sam dobro nekoliko nedelja, pobedio dosta igrača i odlično igrao na turnirima, ali to je kao vrteška i sada jednostavno ne mogu da nađem način kako da se posvetim napornom radu, da uživam i osvajam trofeje. Bilo mi je teško kada sam bio oko 120. mesta, ali danas je dobro. Igraću još 10 godina pa ćemo da vidimo. Znam da posle teniske karijere ništa neću morati da radim. Ja sam puno proživeo u tenisu, ali ovaj sport više ne poštujem. Dosadan mi je. Međutim, idem dalje, nemam šta da izgubim - rekao je Tomić.

Da se čovek naježi! Navijači Zenita došli na Kosovo i zaslužili večnu zahvalnost srpskog naroda!

Sve bi to bilo ok, da Australijanac nije bukvalno šetao po terenu. Činilo se da zaista ne želi da igra, pa su ga čak navijači optužili da je namerno poražen. Ipak, Tomića to očigledno nije mnogo pogodilo.

Malo je reći - IZNENAĐENJE! Jovetić se vraća u BIVŠI KLUB?! (FOTO)

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.