Da li je ovo pljuvačina ili "prijateljski savet"? Vilander se ponovo obratio Noletu i opet iznervirao fanove srpskog asa!
Foto: Filip Plavčić, Profimedia

on misli da najbolje zna

Da li je ovo pljuvačina ili "prijateljski savet"? Vilander se ponovo obratio Noletu i opet iznervirao fanove srpskog asa!

Šveđanin ne pušta Novaka na miru ni pred početak Vimbldona

Objavljeno:

Mats Vilander, nekada odličan teniser, a sada jedan od najvećih kritičara Novaka Đokovića ponovo je imao izjavu koja se mnogim Noletovim fanovima neće svideti.

Vilander je rekao da bi za Đokovića najpametnije bilo da posle Vimbldona napravi pauzu u karijeri i da se vrati u januaru 2018. godine.

- Novak i Jelena će uskoro dobiti bebu i mislim da bi bilo idealno za njega kada bi propustio sezonu na betonu. Onda počne da trenira kao "lud", baš kao što su Rafa i Rodžer uradili i vrati se što jači - izjavio je Vilander.

SRBIJO, OVU SLIKU NISI OČEKIVALA! Torcidaši, navijači Hajduka iz Splita, slave Vidovdan na Gazimestanu! (FOTO)

Iako je Đoković titulom u Istbornu najavio da je spreman da se vrati na vrh, Vilander ima drugačije mišljenje:

- Ako Novak uzme vremena i vrati se na teren u januaru na Australiji, biće jači i mentalno i fizički- rekao je Mats za kraj.

BONUS VIDEO NEVEROVATNA SCENA KOJU ĆETE GLEDATI OTVORENIH USTA: Doktor prekinuo operaciju da proslavi pobedu Čilea nad Portugalom

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.