Šaljivi Novak pucao od sreće posle pobede i pričao o pticama! (FOTO)
Foto: Reuters

džoker ponovo jaše!

Šaljivi Novak pucao od sreće posle pobede i pričao o pticama! (FOTO)

Puca od sreće Srbin

Objavljeno:

Novak Đoković je bio oduševljen plasmanom u finale turnira u Istbornu, koje, kako sam ističe, i nije baš očekivao.

- Pre svega, čestitke Medvedevu. On je pokazao da pripada novoj, kvalitetnoj generaciji, i to ne samo u ovom meču, već i na nekoliko prethodnih turnira. Stvarno sam morao da se potrudim ne bih li ga savladao - rekao je Novak posle burnog susreta i pobede od 6:4, 6:4 u polufinalu.

On se potom osvrnuo i na svoj prvi nastup na ovom turniru.

- Znate, moram da kažem da volim galebove, a ovde se svi okreću ka njima zbog problema koje umeju da naprave. Pa opet, ja zbog sina često tražim po internetu pesme o galebovima, i... evo ih i sada, izgleda je to njihov odgovor. Iskreno, uživam ovde, sam grad je divan, a ljudi koji dolaze na tribine istinske vole, osećaju tenis", rekao je naš najbolji teniser.

foto: Reuters

On je istakao da je u Istborn, kao vimbldonsku pripremu, stigao da bi odigrao "nekoliko mečeva".

- Nadao sam se ja da ću dogurati dovoljno daleko da mogu da to onda ocenim kao dobru pripremu (za Vimbldon), ali je plasman u finale nešto idealno, ostvarenje iz snova, moglo bi se reći - naveo je Novak.

Upitan šta očekuje od finala, i to u trenutku kada je tek trebalo da se odigra drugi polufinalni meč između Gaela Monfisa i Rišara Gaskea, kroz ogroman osmeh je rekao:

Da ću igrati bolje!

(Espreso.co.rs/Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.