Đoković je sa dve rečenice savršeno opisao odnos koji ima sa Agasijem! (FOTO)
Foto: Reuters

kratko i jasno

Đoković je sa dve rečenice savršeno opisao odnos koji ima sa Agasijem! (FOTO)

On je rekao da se sa Amerikancem čuje svakodnevno, pošto žele da se dobro upoznaju

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je zadovoljan pobedom protiv Kanadjanina Vaseka Pospišila na turniru u Istbornu.

Đoković se plasirao u četvrtinale turnira u Istbornu, pošto je za nešto manje od sat i po vremena pobedio Pospišila sa 6:4, 6:3.

- U poslednjih nekoliko dana sam dobro trenirao sa dobrim igračima, koji imaju drugačiji stil igre. Dobro sam se osećao na terenu, imajući u vidu da je ovo bio prvi meč na travi. Igrao sam protiv tenisera koji dobro igra na travi. Ovo je bila veoma, veoma dobra pobeda, zadovoljan sam - rekao je najbolji srpski teniser, preneli su danas britanski mediji. Đoković prvi put nastupa na turniru u Istbornu i priprema se za treći grend slem turnir u sezoni, Vimbldon, koji počinje u ponedeljak.

foto: Reuters

- Želim da se pripremim za mečeve, psihički, fizički, taktički, na svaki način. Kretanje na travnatoj podlozi je drugačije od kretanja na šljaci ili tvrdoj podlozi - dodao je četvrti teniser sveta. On je sa Pospišilom trebalo da igra juče, ali je meč prekinut posle samo 13 poena zbog kiše. Djoković je bio slobodan u prvom kolu, a ostvario je 25. pobedu u sezoni. - Drago mi je što sam došao u Istborn - rekao je on. Đoković je imao težak početak sezone, eliminisan je u drugom kolu Australijan opena i u četvrtfinalu Rolan Garosa. Otkako je osvojio turnir u Kataru, igrao je samo jednom u finalu, na turniru u Rimu i izgubio od Nemca Aleksandra Zvereva. On je pokvario plasman na ATP listi, na kojoj su ga prestigli osvajači Australijan opena i Rolan Garosa, Rodžer Federer i Rafael Nadal. Đokovića će na Vimbldonu trenirati Andre Agasi. On je rekao da se sa Amerikancem čuje svakodnevno, pošto žele da se dobro upoznaju. - On mi govori šta misli i želi da i ja sa njim podelim ono što osećam i kako vidim neke stvari. Želimo da se upoznamo, da jedan drugome otkrijemo kako vidimo tenis, život i kakva su naša mišljenja i analize mečeva -dodao je Novak. Novak će u četvrtfinalu Istborna igrati protiv Amerikanca Donalda Janga, koji je pobedio sunarodnika Džereda Donaldsona sa 6:4, 7:5.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.