ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Agasi će biti uz mene dokle god budem igrao na Vimbldonu!
Foto: Reuters

Jedva čeka da stigne

ĐOKOVIĆ POTVRDIO: Agasi će biti uz mene dokle god budem igrao na Vimbldonu!

Najbolji srpski teniser je istakao da mu mnogo znače razgovori sa legendom "belog sporta"

Objavljeno: 09:05h

Novak Đoković je i zvanično potvrdio da će Andre Agasi biti sa njim tokom trajanja turnira na Vimbldonu, a ne kao što je bilo na Rolan Garosu, samo tokom prve nedelje.

- Zavisi. Trebalo bi da stigne sledećeg vikenda. Biće tu pre nego što počne Vimbldon i ostaće dokle god sam ja na turniru, što je sjajna vest. Osam-devet dana koje smo proveli zajedno na Rolan Garosu su mi mnogo značili, imao sam šta da naučim od njega. Delili smo iskustva i van terena, situacije kroz koje je on već prošao, a koje se meni dešavaju - rekao je Novak.

foto: Fonetap

Najbolji srpski tenieser je istakao da povratak Agasija "belom sportu" ima ogroman značaj za sam tenis, a ne samo za njega.

foto: Reuters

- To što je tu nije sjajno samo za mene, već i za tenis. Vidim koliko mu je stalo do ovog sporta, koliko zna. Veoma je zanimljivo čuti njegovu perspektivu, način na koji analizira igru, šta vidi kada je reč o napretku i povratku na potrebni nivo. Pokušaću da sa Andreom provedem što je više moguće kvalitetnog vremena. Nemamo ništa potpisano, nastavićemo kako smo krenuli i on će biti uz mene koliko oseća da treba. Prihvatio sam to i veoma sam zahvalan - poručio je Srbin.

Đokovića ove nedelje očekuje učešće na turniru u Istbornu, a prvi protivnik će mu u drugom kolu biti Vasek Pospišil.

BONUS VIDEO: Tražila nokaut - dobila ga je! Brutalno patosiranje u ženskom ultimat fajtu

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.