PRE NOLETA, JECE I ANE, BILA JE ONA: Srbija se zaljubila u nju, ali njen život je postao pakao! Sada izgleda skroz drugačije i odlučila je da ispriča svoju priču!
Foto: Printscreen/Instagram/dokic_jelena

Nasilje, problemi, bolest

PRE NOLETA, JECE I ANE, BILA JE ONA: Srbija se zaljubila u nju, ali njen život je postao pakao! Sada izgleda skroz drugačije i odlučila je da ispriča svoju priču!

Ona je zaslužna što su Srbi početkom novog milenijuma počeli da prate sa pažnjom tenis

Objavljeno:

Pre Novaka Đokovića, Jelene Janković, Ane Ivanović, Janka Tipsarevića, Viktora Troickog i ostalih, bila je Jelena Dokić.

Srpkinja iz Hrvatske sa australijskim pasošem opčinila je svet kada se pojavila na Vimbldonu i stigla do polufinala, a Srbija je bila oduševljena kada je prihvatila da promeni državljanstvo i počne da igra pod srpskom zastavom.

foto: Profimedia

Ona je bila prva koja je pokrenula ekspanziju tenisa u Srbiji, ali onda su lični problemi, povrede i potpuno uništeni porodični odnosi obeleženi nasiljem, potpuno srušili njenu perspektivnu karijeru.

Nestala je sa teniske mape, a na sve to se nadovezala bolest i srpska publika je imala prilike vrlo, vrlo retko da je viđa i na malim ekranima.

Sada je odlučila da izda svoju autobiografiju koja će se naći u prodaji od 1. novembra, a u kojoj će izneti sve što joj se dešavalo u životu.

- Tokom proteklih godinu dana prošla sam kroz jedno od najtežih iskustava, ali i jedno od iskustava koje me je najviše ispunilo – pisanje moje dosadašnje životne priče. Do sada nikome nisam rekla svoju punu priču, nikom živom, tako da je bilo teško ponovo prolaziti kroz neke bolne i teške trenutke u životu, ali bilo je i divno prisetiti se nekih lepih trenutaka iz karijere. Ali sve to zapisati, i dobro i loše, bilo je oslobađajuće. Ne, ovo nije priča o tenisu, ovo je priča o preživljavanju - napisala je Dokićeva na Instagramu.

Usled bolesti se i njen fizički izgled dosta promenio.

BONUS VIDEO: Autobus Crvene zvezde prolazi pored treninga Partizana na Zlatiboru

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.