UŽAS U PORODICI VILIJAMS! Serenin otac u paklu: Zbog žene nema ni za kiflu, a to nije ni blizu najgoreg!
Foto: AP

Drž'te se, legende, biće bolje

UŽAS U PORODICI VILIJAMS! Serenin otac u paklu: Zbog žene nema ni za kiflu, a to nije ni blizu najgoreg!

- Živi s nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, uzela mi je i oružje iz kuće, a ima problema s alkoholom - piše u dokumentu koji je floridskim vlastima poslao Richard Williams (75), otac američkih tenisačica Serene i Venus

Objavljeno: 13:56h

Ričard Vilijams (75), otac Serene i Venus, razvodi se od 37 godina mlađe Lakiše koju je optužio da je lažirala njegov potpis i prepisala si kuću, aute, a ispraznila mu je i čekovnu knjižicu

- Živi s nekim likom koji ima kriminalnu prošlost, uzela mi je i oružje iz kuće, a ima problema s alkoholom - piše u dokumentu koji je floridskim vlastima poslao Richard Williams (75), otac američkih tenisačica Serene i Venus.

Najveći teniski zavodnik je postao trener Jelene Janković!

- Falsifikovala je moj potpis i prepisala kuću na sebe, kao i automobile. Ispraznila mi je i čekovnu knjižicu - tvrdi Richard, koji je 37 godina mlađu Lakišu oženio 2010. godine i s njom ima petogodišnjeg sina.

foto: Printscreen/Instagram/serenawilliams

Ričard se od majke Serene i Venus, Orasin Prajs razveo 2002. godine, a tvrdi kako Lakišin način života ugrožava njihovog sina.

Naravno, priča ima i drugu stranu. Njena advokatica rekla je kako su sve optužbe lažne.

Srbija postala prvak sveta u fudbalu, Šešelj se vratio iz Haga! Šta se sve desilo od kada je Novak poslednji put bio broj 4? (FOTO) (VIDEO)

- To ćemo i dokazati na sudu. Ričard pokušava da izbegne alimentaciju i plaćanje zbog razvoda - rekla je Sandy Becher, prenosi TMZ.

Serena Vilijams je pre dva meseca objavila da je trudna sa verenikom Aleksisom Ohanijanom, koosnivačem "Reddit"-a, kao i da će pauzirati od tenisa.

Situacija u porodici jako je pogodila i njenu godinu dana stariju sestru Venus.

BONUS VIDEO: Miša Tumbas se dere: Talamba, Talamba! Kamerunac izvrištao od smeha

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.