Nekadašnji svetski broj 1 doveo u pitanje želju Novaka Đokovića da se bori! (FOTO)
Foto: Reuters

izneo svoje viđenje

Nekadašnji svetski broj 1 doveo u pitanje želju Novaka Đokovića da se bori! (FOTO)

- Delovalo je skoro nemoguće dok gledaš, meč ovakvog tempa. Mats Vilander i ja govorimo iz iskustva kada kažemo da kad izgubiš oštrinu, kada misliš da više nema ničega ispred tebe, teško je da se vratiš

Objavljeno:

Nekada najbolji teniser sveta Džon Mekinro doveo je u pitanje želju Novaka Đokovića da se bori tokom četvrtfinala Rolan Garosa.

Srbin je ubedljivo poražen od Austrijanca Dominika Tima sa 7:6 (5), 6:3, 6:0 i ostao bez titule u Parizu, drugog mesta na ATP listi, a možda čak i trećeg.

Cela planeta je očekivala da se ON najviše obruši na Novaka, ali ga maltene nije ni pomenuo! (FOTO)

- Izgledao je kao da ne želi da bude na terenu. Da li će uspeti da pronađe motivaciju? S obzirom na velike uspehe koje je imao hoće, ali to je odjednom postalo pitanje - rekao je Mekinro.

ZA SVE JE KRIV TAKOZVANI GURU: Teniske legende počele sa optužbama zbog Novakovog potpunog raspada! (FOTO)

foto: Reuters

Đoković je bez titule na velikim turnirima već 12 meseci, za godinu dana izgubio je više od 11.000 ATP bodova, a protiv Tima je prvi put izgubio set bez osvojenog gema na Gren slemu posle 12 godina.

NOVAK UZDRMAN IZ TEMELJA! UZIMA PAUZU OD TENISA? To nije laka odluka koju bi trebalo doneti! (VIDEO) - Delovalo je skoro nemoguće dok gledaš, meč ovakvog tempa. Mats Vilander i ja govorimo iz iskustva kada kažemo da kad izgubiš oštrinu, kada misliš da više nema ničega ispred tebe, teško je da se vratiš. Nas dvojica nikad nismo uspeli - dodao je Amerikanac.

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.