Mekinro je podsetio na jedan detalj iz Agasijeve karijere koji može biti ključan za uspešnu saradnju sa Novakom!
Foto: Fonet

amer veruje u srpskog tenisera

Mekinro je podsetio na jedan detalj iz Agasijeve karijere koji može biti ključan za uspešnu saradnju sa Novakom!

Legenda belog sporta prokomentarisala je saradnju najboljeg srpskog tenisera i Agasija

Objavljeno:

Sedmostruki gren slem šampion Džon Mekinro prokomentarisao je početak saradnje najboljeg sroskog tenisera Novaka Đokovića i legende belog sporta Anrea Agasija.

- Bio sam iznenađen. Nisam imao nikakve informacije da će Agasi postati trener. Ipak, on ima briljantan teniski um i poznajem ga dovoljno dobro da mogu da kažem da voli igru i da će ozbiljno pripremati mečeve- rekao je Mekinro.

KOD HAJDUKA SRPSKA ZASTAVA, A KOD RIJEKE OVO: Šampion Hrvatske proslavio titulu uz pesmu zbog koje se svaki Srbin seče! (VIDEO)

foto: Reuters

Proslavljeni teniser podsetio je kako se Agasi našao u sličnoj situaciji tokom svoje profesionalne karijere i kako može puno pomoći Novaku na putu da se vrati u staru formu.

- Andre je doživeo renesansu na početku svojih tridesetih i potom je imao dosta uspeha. Kada je Novak postigao još jedan cilj, osvajanje Rolan Garosa počeo je da se suočava sa psihološkim problemima i problemima van terena. Mislim da mu Andre može pomoći da se vrati na pravi put i da se lakše restartuje. Kao prvo Andre može doneti veliki respekt. On je jedan od najvećih igrača ikada. Biti pored nekoga kao što je on može biti veoma zabavno za Novaka- rekao je legendarni teniser.

TO JE TO! Poznat je sudija za finale Kupa, u jednom taboru će biti baš iznervirani izborom! (FOTO)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.