Pepe Imaz konačno progovorio: Ljubav, mir, Novak, ljubav, tenis, mir... (FOTO)
Foto: Profimedia/Fonet

teniski guru!

Pepe Imaz konačno progovorio: Ljubav, mir, Novak, ljubav, tenis, mir... (FOTO)

- Ljubav je jedino osećanje koje se uklapa u sve sfere života. Poštovanje prema drugim ljudima je nešto što širi ljubav. Profesionalni sportista je osoba kao i svaka druga, ali to ne znači da će sportista koji širi ljubav i poštovanje dozvoliti nekome da ga pobed
Objavljeno:

- Ljubav je jedino osećanje koje se uklapa u sve sfere života. Poštovanje prema drugim ljudima je nešto što širi ljubav. Profesionalni sportista je osoba kao i svaka druga, ali to ne znači da će sportista koji širi ljubav i poštovanje dozvoliti nekome da ga pobedi. Kada nekoga voliš, ne znači da želiš da bude bolji od tebe - priča Španac i dodaje:

foto: Fonet

- Isto radimo kao i pre četiri godine. A Novak je tada bio najbolji u tom periodu. Uvek je imao želju i nameru da bude najbolji. Bilo je promena, otišao je Boris Beker koji je bio važna figura. Novak je prihvatio koncept zagrljaja, ljubavi i Pepea Imaza. Postoje periodi u kojima ne ide sve kako je neko zamislio, a Novak radi da ih prevaziđe. Trenira i želi da pobeđuje - rekao je Imaz.

Na kraju je prokomentarisao i komentare koji se o njemu pojavljuju već neko vreme...

- Ne znam šta je guru. Mnogi ljudi govore mnoge stvari o meni. Tenis i priča o ljubavi idu jedno sa drugim. Igrati sa ljubavlju znači poštovati sebe, ali i druge - zaključio je Pepe.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.