NEŠTO SE DEŠAVA SA NOVAKOM: Poznati stručnjak ZABRINUT zbog Đokovića!
Novak Đoković, Foto: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

nole

NEŠTO SE DEŠAVA SA NOVAKOM: Poznati stručnjak ZABRINUT zbog Đokovića!

Da li se slažete sa njegovim mišljenjem

Objavljeno: 13:25h

Novak Đoković je neslavno završio učešće na nedavno završenom Mastersu u Indijan Velsu.

Najbolji teniser sveta eliminisan je već u 3. kolu od malo poznatog Italijana Luke Nardija.

Loš rezultat Đokovića u kalifornijskoj pustinji prokomentarisao je nekadašnji selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Bogdan Obradović.

Bogdan Obradović i Novak Đoković
Bogdan Obradović i Novak Đokovićfoto: Starsport©

- Ne znam šta da kažem, meni se nekako čini kao da nešto ima u pozadini. Koliko poznajem Novaka, proveli smo od juniorskog dela do Dejvis kupa i njegovog profesionalnog dela nekih 17, 18 godina, za sve te godine mog gledanja Novaka izbliza i sve ostalo mislim da mogu da pročitam da li se njemu nešto dešava. Ne znam ništa iz tima, ni sa kim nisam razgovarao, ni sa Novakom što se tiče bilo čega… Oni vode svoje karijere sjajno, tako da nemam ja šta tu da dodam ili oduzmem, daleko od toga - rekao je Obradović u podkastu "Reketiranje", a potom i dodao:

- Ali, kao da ima nešto u toj pozadini, kao da ima da Novak malo nekako u tom trenutku razmišlja o nekim stvarima ‘Zbog čega ovo radim?’, kao da mi ima tu neki rovac iza koji nešto tamo radi. Da li se to dešavala ili ne – ne znam, ako se dešava to nije dobro. Ono što vidim nije ta količina fokusa u meču da on zna šta želi i hoće, da on hoće da se pokrene, da se iznervira, da ima pokret ka stručnom štabu, da ima konflikt koji probije, pa mu se spusti energija izjednači i krene dobro da igra. Kao da to nije učinio, kao da nije imao potrebu za tim. Da li se krilo nešto iza toga, nešto što se naziralo, taj problem sa stomakom, da se tu nešto dešavalo sa povredom, da li jeste ili nije, da li je bio potpuno fit, da li su motivi bili čisti, da li se umorio od tog dokazivanja sa tim ‘underdogovima’ igračima koji dođu i odigraju fenomenalno koji ispogađaju neke nerealne stvari na terenu jer ne mogu da igraju drugačije nego puste ruku i nemaju šta da izgube.

Novak je nako rane eliminacije iz Indijan Velsa odlučio da ne igra na Mastersu u Majamiju.

Ukoliko ne dođe do preokreta njegov naredn turnir biće Masters u Monte Karlu koji je na programu početkom aprila.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.