RETKO KO JE PROŠAO ISTO KAO ON: Noletov novi trener - veliko ime svetskog tenisa (VIDEO)
Foto: Fonetap

Šta kažete?

RETKO KO JE PROŠAO ISTO KAO ON: Noletov novi trener - veliko ime svetskog tenisa (VIDEO)

Istakao je da mu je bila potrebna promena kako bi se vratio na staze uspeha
Objavljeno:

Đoković je u petak raskinuo saradnju sa trenerom Marijanom Vajdom, kondicionim trenerom Gebhartom Fil Gričem i fizioterapeutom Miljanom Amanovićem da zaključno sa Masters turnirom u Monte Karlu okončaju višegodišnju saradnju.

Ovo niko nije očekivao! Nije samo Grof taj koji je podneo ostavku!

Sada se postavlja glavno pitanje – koga će angažovati? - Biće to neko ko je imao slično iskustvo kao ja. Nema mnogo ljudi u prošlosti koji su uspeli da igraju na tako visokom nivou, pa ćemo videti. Razmišljam polako i temeljno o tome. Ne želim da žurim sa odlukom - rekao je Đoković.

Srbija izvukla rivale u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a tu je i grupa smrti (VIDEO)

On je istakao da mu je bila potrebna promena kako bi se vratio na staze uspeha. - U poslednjih šest meseci nisam imao mnogo dobrih rezultata i zato sam osetio da su mi potrebne neke promene, kao i malo drugačiji trenerski pristup. Koliko će vremena proći dok se ne vratim na pobedničke staze? Ne znam, nadam se da će se to dogoditi uskoro - dodao je Novak.

Za razliku od njega, sva trojica izgrača iz takozvane ‘velike četvorke’ imaju dugogodišnji tim. - U ovom momentu ne mogu da se poredim sa Endijem, Rafom i Rodžerom. Oni imaju svoje timove, ja nemam i to je nešto što ne ide u moju korist. Međutim trenutno sam usredsređen samo na sebe, trudim se da budem najbolji što mogu i kao čovek i kao teniser. Osećam se dobro u svojoj koži i verujem da sam napravio pravu odluku - zaključio je Đoković.

BONUS VIDEO: Delije pevaju Đurđevdan na krovu

(Espreso.co.rs/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.