PONIŽEN! Lajović pokazao Meksikancu ko je gazda - Srbin ide na VELIKOG FAVORITA
Dušan Lajović, Foto: EPA/Matt Turner

ATP AKAPULKO

PONIŽEN! Lajović pokazao Meksikancu ko je gazda - Srbin ide na VELIKOG FAVORITA

Ubedljiva pobeda srpskog asa

Objavljeno: 08:40h

Srpski teniser Dušan Lajović plasirao se u drugo kolo turnira u Akapulku, pošto je pobedio Meksikanca Rodriga Pačeka Mendesa sa 6:2, 6:2.

Lajoviću je za trijumf protiv 700. tenisera sveta bilo potrebno nešto više od sat vremena, a u oba seta je po dva puta oduzimao servis rivalu.

Srpski teniser, koji je trenutno 55. na ATP listi, u narednom kolu igraće protiv Norvežanina Kaspera Ruda koji je na startu turnira slavio protiv Amerikanca Kristofera Jubanksa sa 6:4, 6:7, 6:3.

Nemac Danijel Altmajer je eliminisao sunarodnika i prvog nosioca na turniru Aleksandera Zvereva pobedivši sa 6:3, 3:6, 6:3 posle dva sata i 26 minuta igre. Njegov naredni rival biće srpski teniser Miomir Kecmanović.

Miomir Kecmanović
Miomir Kecmanovićfoto: James Gourley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za razliku od Zvereva, drugi nosilac Holger Rune je uspešno preskočio prvu prepreku pošto je bio bolji od Amerikanca Majkla Moa sa 6:2, 6:3. Danski teniser će u drugom kolu igrati protiv još jednog Amerikanca, Aleksandra Kovačevića koji je eliminisao Australijanca Džordana Tompsona sa 6:3, 5:7, 6:4.

Plasman u drugo kolo turnira u Akapulku obezbedili su i 12. teniser sveta, Grk Stefanos Cicipas, kao i 16. na ATP listi, Amerikanac Frensis Tijafo.

Bonus video:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.