NOVAK ĐOKOVIĆ je UDARNA vest u CELOM SVETU nakon ovoga!
Novak Đoković, Foto: EPA/Mast Irham

pokrenuta inicijativa

NOVAK ĐOKOVIĆ je UDARNA vest u CELOM SVETU nakon ovoga!

Neverovartno

Objavljeno:

Prvi reket sveta Novak Đoković, kako je preneo portal "Svi Srbi u Parizu", dobiće svoju bistu u Francuskoj!

Predsednik ovog udruženja Saša Pešić zajedno sa Dragoslavom Kuletom Perišićem pokrenuo je inicijativu da Novak Đoković dobije svoju bistu u grafu Thonon les Bains-u.

Oni navode da je na vanrednoj sednici Skupštine opštine grada odlučeno da uz se postavi bista, kao i to da se po Novaku Đokoviću nazove hala i kompleks teniskih terena u najvećem francuskom gradu na obali Ženevskog jezera.

Novak Đoković
Novak Đokovićfoto: Starsport©

- U martu mesecu se planira sastanak sa Novakom Đokovićem i njegovim timom kako bi se dogovorili detalji oko prisustva srpskog tenisera na inauguraciji biste i imenovanja hale i teniskih terena koji će nositi njegovo ime. Ideja Kuleta Perišića je da se bista pravi od najboljeg mermera u Srbiji koji dolazi iz rudnika mermera Venčac kod Aranđelovca a da to urade zajednički jedan umetnik iz Srbije i jedan iz Francuske. Gradonačelnik Kristof Arminjon je rekao juče da će inaguraciji prisustvovati predsednik Francuske teniske federacije, gospodin Žil Moreton zajedno sa svojim prijateljem, predsednikom teniskog saveza Thonon les Bains, gospodinom Gerard Bastian-om - stoji u tekstu ovog portala.

Bonus video:

01:25

NOVAK SA 36 GODINA TREBA DA JE ZRELIJI I MUDRIJI, A NE DA PADA U VATRU! Kojić oštro: Ako se neko pali, oni ga još više...

(Espreso/D.T/Telegraf/Svi Srbi u Parizu)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.