NAJBOLJA TENISERKA SVETA POMENULA ĐOKOVIĆA: Evo ko bi se našao u njenom teniskom OL-star timu!
Iga Švjontek, Foto: EPA/Andy Rain

Bila je jasna

NAJBOLJA TENISERKA SVETA POMENULA ĐOKOVIĆA: Evo ko bi se našao u njenom teniskom OL-star timu!

Nabrojala je par tenisera

Objavljeno:

Iga Švjontek se već skoro dve godine baškari na prvom mestu WTA liste. Sjajna Poljakinja započela je 91. nedelju na tronu, a poslednji turnir u nizu koji je svojila bio je u Dohi, krajem prošle nedelje. Švjontek (22) se sprema za Dubai, a između dva turnira, taman kada se igrao O-star meč u NBA ligi, otkrila je i ko bi se našao u njenom, teniskom Ol-star timu.

– Očigledno, u mom timu bi se našli Arina Sabalenka, Novak Đoković, Janik Siner, Karlos Alkaras, Jelena Ribakina i Ons Žabur. Odgovor je očigledan. I Rafa Nadal, naravno - istakla je Iga.

Iga Švjontek
foto: EPA/Yoan Valat

U Dohi je u finalu savladala Ribakinu, u Dubaiju će konkurencija biti još jača jer se Arina Sabalenka vratila na teren posle pauze zbog osvajanja AO. Poljakinja je uporedila igru dve najveće rivalke.

- Razlikuju se. Svaki duel s njima je pun intenziteta, a za obe moram da spremam različitu taktik - rekla je Švjontek.

Iga Švjontek je priznala da nije očekivala titulu u Dohi. - Trijumf u Dohi je bio prava ludnica. Kada sam došla u Katar, uopšte nisam razmišljala o mogućnosti da pobedim. Moja očekivanja su polako rasla, ali i pritisak sa njima. Veoma sam zadovoljna što sam uspela da se koncentrišem na prave stvari i pobedim - zaključila je ona.

Bonus video:

00:29

ZAJEDNO KLICALI NOVAKU: Lola Radivojević i deca igrali tenis u Gračanici i skandirali Đokoviću!

(Espreso/Iva Krga)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.