ĐOKOVIĆ NESTAO POSLE TEŠKOG PORAZA! Ivanišević sve otkrio: Nismo znali šta se dešava...
Đoković i Ivanišević, Foto: WILLIAM WEST / AFP / Profimedia

nije mu bilo lako

ĐOKOVIĆ NESTAO POSLE TEŠKOG PORAZA! Ivanišević sve otkrio: Nismo znali šta se dešava...

Ista noćna mora

Objavljeno: 13:00h

Teniska javnost i dalje ne može da se pomiri sa time kako je najbolji teniser sveta Novak Đoković olako poražen od Italijana Janika Sinera.

Četvrti teniser sveta je jedini uspeo da stane na kraj 10-ostrukom šampionu Melburna, a prethodno ga je pobedio još dva puta u karijeri - na Završnom mastersu u Torinu u grupi, a potom i na Dejvis kupu čime je Srbija eliminisana iz tog takmičenja.

Goran Ivanišević je nakon poraza u Torinu otkrio da je Đokoviću jako teško pao taj poraz i da nisu znali gde je.

- Kako ja da se ljutim na najboljeg igrača u istoriji. Mogu samo da se ljutim kad bez razloga viče na nas. Uvek se trudi da pobedi, nije lako sa njim kad izgubi. U utorak je lako izgubio meč, u sredu ga uopšte nismo videli, tek u četvrtak, nismo znali šta se dešava. Nismo znali da li idemo kući, da li se zagrevamo za Hurkača, samo smo sedeli - rekao je Ivanišević i nastavio:

Goran Ivanišević
Goran Ivaniševićfoto: Adrian DENNIS / AFP / Profimedia

- Onda smo saznali da će da igra. Čim mu tu nešto ‘klikne’, kao svako ljudsko biće, bori se sa sobom, donosio je dobre odluke, ostao smiren. Tri slema, prvi je, ima motivaciju - rekao je tada Goran.

Novak je uspeo sve da prebrodi i po 7. put u karijeri osvoji Završni masters, a upravo je to uradio protiv Sinera kome se revanširao za poraz u grupi.

Međutim, srpski as je imao poprilično zabrinjavajuću konferenciju nakon ispadanja sa Australijan Opena, pa je vruće glave poručio da će dobro razmisliti o svemu.

Podsetimo, naredni trurnir koji stoji u Đokovićevom rasporedu je Indijan Vels koji je na programu od 6. marta.

Bonus video:

04:03

Krejg O’Šenesi ekskluzivno za Kurir: Novak neće dati da se otpiše tako lako!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.