SRBIJA SAZNALA LOŠE VESTI! Nacija RAZOČARANA zbog Novaka, ali to nije sve...
Novak Đoković, Foto: EPA/Jorge Zapata

maler

SRBIJA SAZNALA LOŠE VESTI! Nacija RAZOČARANA zbog Novaka, ali to nije sve...

Katastrofa za Srbiju, a sada je još i gore

Objavljeno:

Dejvis kup reprezentacija Srbije vredno se priprema za duel sa Slovačkom 2. i 3. februara u Kraljevu. Međutim, posle Novaka Đokovića, protiv Slovačke ne može da računa ni na pomoć Hamada Međedovića.

- Hamad je prehlađen, neće konkurisati za sastav Srbije protiv Slovačke - poručio je selektor Dejvis kup tima Viktor Troicki.

Prvi trenažni dan Dejvis kup tim odradio je u sastavu Laslo Đere, Dušan Lajović, Miomir Kecmanović i Nikola Ćaćić. Radilo se naporno i efikasno i svi ostali reprezentativci su spremni da donesu željeni trijumf.

Novak Đoković i Hamad Međedović
Novak Đoković i Hamad Međedovićfoto: Starsport

- Pozivamo teniske zaljubljenike iz Srbije da nas podrže u Kraljevu 2. i 3. februara, jer smo posle punih pet godina ponovo u Srbiji - pozvao je navijače Laslo Đere, Dejvis kup reprezentativac Srbije.

Kako se ukazalo otvoreno mesto posle izostanka Hamada Međedovića selektor Viktor Troicki pozvao je kao sparing partnera juniorskog reprezentativca Srbije Ognjena Milića (16), koji se priključio nacinalnom timu i tako nastavio dugogodišnju tradiciju da se najbolji juniori Srbije pripremaju zajedno sa najboljim seniorima.

Bonus video:

00:14

NOVAK ZAPLESAO SA MAJKOM DIJANOM: Đoković napravio ŠOU na žurci!

(Espreso/Kurir/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.