SAD JE SVE OTKRIVENO! Evo ZBOG ČEGA Jeca Đoković nije bila uz Novaka - razlog je SAMO JEDAN...
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

pogađajte

SAD JE SVE OTKRIVENO! Evo ZBOG ČEGA Jeca Đoković nije bila uz Novaka - razlog je SAMO JEDAN...

Međutim, ono što može da ga raduje je činjenica da će posle duže vremena ponovo biti ujedninjen sa svojom porodicom

Objavljeno: 12:51h

Novak Đoković je eliminisan u polufinalu Australijan opena. Srpski teniser doživeo je razočaravajući poraz od Janika Sinera, te ga sada čeka povratak u porodični dom, u kojem ga čekaju supruga Jelena i deca Stefan i Tara.

Đoković je izgubio od Sinera sa 6:1, 6:2, 6:7 (6:8), 6:3. Time je osujećen njegov pohod ka rekordnoj 25. grend slem tituli. Razočaran Novak napušta Melburn, jer u polufinalu nije pružio željenu partiju, pa je doživeo prvi poraz još od 2018. godine.

Novak Đoković
foto: EPA/Mast Irham

Međutim, ono što može da ga raduje je činjenica da će posle duže vremena ponovo biti ujedninjen sa svojom porodicom, koja nije putovala sa njim u Australiju.

Prema informacijama Sportala, Jelena Đoković nikada ne ide u Australiju otkako su mališani Stefan i Tara postali deo njihove porodice. Pre svega jer je Australija daleko, a deca idu u školu, pa ne mogu baš da bodre tatu tokom đačkih dana. Takođe, Jelena vodi računa i o Fondaciji Novak Đoković, tako da je i to jedan od razloga zbog kojih ona nije bila u Melburnu.

Novak Đoković, Jelena Đoković
foto: Instagram printscreen/jelenadjokovicndf

Sa Đokovićem su na prvom grend slemu bili trener Goran Ivanišević, te ostali članovi tima Karlos Gomes-Erera, Miljan Amanović i Marko Paniki, a uz njih Stiven Sasins Šašjan, Elektra i Mark Maden.

"Ne znači da je ovo početak kraja!"

Đoković je savršio sa takmičenjima u Australiji, a prema informacijama sa njegovog zvaničnog sajta naredni turnir na kojem će igrati biće Indijan Vels.

- Ne znam stvarno kako će se stvari odvijati. Kada čovek izađe sa terena, posle poraza je vruća glava i tu se boriš da budeš racionalan, ali se svašta dešava u glavi. Pustiću da se malo smire strasti i da nastavim dalje, videćemo na kojim turnirima. Obavezao sam se sebi da ću ovu sezonu da odigram do kraja, da igram najbolji tenis na grend slemovima i Olimpijskim igrama. Ne znam hoće li se to promeniti, moguće – neočekivane odluke u ovoj fazi moje karijere su verovatnije.

Očigledno je da mladi igrači stasavaju, dok Novak u maju puni 37 godina.

- Ne znam, i dalje imam velika očekivanja od drugih slemova, Olimpijskih igara. Početak je sezone, nije osećaj na koji sam navikao. Zadovoljstvo mi je bilo da većinu svojih sezona počnem sa grend slem titulom, sada je drugačije, videćemo. Ovaj turnir nije bio po mom standardu, nisam bio na nivou kao obično, ali to ne znači da je ovo početak kraja. Videćemo šta će biti do kraja sezone - zaključio je Đoković.

Bonus video:

00:26

Australijan open, atmosfera, tenis

(Espreso/Sportal.blic.rs/Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.