NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ PREŠAO SVE GRANICE! Amerikanac zbog ĐOKOVIĆA napravio STRAŠNU SCENU, jedva se ZAUSTAVIO
Foto: EUROSPORT 1/TWITTER/BENROTHENBERG/PRINTSCREEN

BEZOBRAZLUK

NOVAKOV NAJVEĆI MRZITELJ PREŠAO SVE GRANICE! Amerikanac zbog ĐOKOVIĆA napravio STRAŠNU SCENU, jedva se ZAUSTAVIO

Australijanac koji ove godine radi kao stručni konsultant tokom televizijskih prenosa imao je nekoliko pitanja za najboljeg svih vremena i to je zasmetalo Benu

Objavljeno: 09:25h

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković savladao je nakon velike borbe i četiri naporna seta američkog tenisera Tejlora Frica, kako bi stigao u svoje 11. polufinale Australijan opena. Odmah nakon meča na terenu je dao intervju Niku Kirjosu, a kada nije imao za šta drugo da se uhvati, najveći hejter srpskog tenisera Ben Rotenberg iskritikovao je organizatore turnira u Melburnu zbog toga.

Američkom novinaru koji je najpoznatiji po tome što kritikuje svaki potez Novaka Đokovića zasmetalo je što srpski teniser razgovara sa Kirjos na terenu, umesto da se njih dvojica sklone kako bi se igrali drugi mečevi. Tokom čitavog turnira je praksa da pobednici mečeva daju izjavu, pa je malo neobično što se Ben javio baš sada - on je izgovor pronašao u tome da program kasni i da bi drugi teniser mogli da dočekaju jutro na terenu.

"Noćna sesija je počela pre više od sat i po, zašto upravo sada rade ceo intervju? Australijan open je krajnje neozbiljan kada je u pitanju satnica", napisao je Ben Rotenberg i tako isprozivao Nika Kirjosa i Novaka Đokovića koji su pričali na sredini terena. Australijanac koji ove godine radi kao stručni konsultant tokom televizijskih prenosa imao je nekoliko pitanja za najboljeg svih vremena i to je zasmetalo Benu.

"Mislim da je urađeno nešto po tom pitanju da budem iskren. Znam da grend slemovi razgovaraju o tome. Očigledno je da turniri počinju dan ranije i tako dalje. Dnevni raspored i vreme odigravanja mečeva su problem kada imate muški tenis u pet setova i može da se desi, kao prošle večeri, da svi mečevi odu u pet setova. Medvedev je počeo meč u 11 uveče. Da, to nije idealna situacija, sigurno. Ne znam, jer ne vidim da će grend slemovi na svojim centralnim terenima promeniti raspored jer oni ovako prodaju karte. Tako zarađuju, tako se promovišu", rekao je Novak Đoković nedavno u Melburnu i dodao: "Ne verujem da će promeniti dnevnu i noćnu sesijuu jednu koja bi trajala celog dana. To bi sigurno pomoglo teniserima, jer bi onda imali još nekoliko dodatnih sati u danu. Postoji i opcija da se iga meč manje na centralnom terenu i siguran sam da se o tome razgovara. To je sve što mogu da kažem."

Ovakva izjava pokazuje da ni Novaku Đokoviću nije drago što su neki teniseri morali da igraju pojedine mečeve do rano ujutru. Ipak, to nije sprečil oBena Rotenberga da se oglasi baš dok je najbolji teniser svih vremena bio na terenu i davao izjavu Niku Kirjosu, svojvremeno grend slem šampionu u dublu i jednom od tenisera koji izazivaju najviše pažnje na velikim turnirima.

Bonus video:

00:20

Melburn, Australijan open, navijači, tenis

(Espreso/Mondo/D.N./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.