"IDI UMRI NA ULICI, ALI NE U MOJOJ SOBI" Olga je prva optužila Zvereva: "Počeo je da me UDARA, već sam bila GOLA!"
Aleksander Zverev, Foto: EPA/Emilio Naranjo

jezivo

"IDI UMRI NA ULICI, ALI NE U MOJOJ SOBI" Olga je prva optužila Zvereva: "Počeo je da me UDARA, već sam bila GOLA!"

Nemački sud je presudio da dokazi izneti u članku "Slate"-a nisu bili dovoljno jaki i da su optužbe Šaripve netačne

Objavljeno: 12:17h

Aleksander Zverev (26) je danas uoči svog prvog meča na ovosezonskom Australijan openu saznao da mu je zakazano saslušanje povodom optužbe bivše devojke Brende Patee da je zlostavljao.

Sud je u novembru izdao kazneni nalog od 450.000 evra, koliko je Zverev morao da plati posle optužbi da je fizički zlostavljao i narušio zdravlje žene u Berlinu u maju 2020. godine.

On je uložio prigovor, što znači da ostaje pravno nevin i da nije osuđen do konačne presude.

Podsetimo, Saša Zverev je prethodno od još jedne bivše, Olge Šaripove, optužen za fizičko nasilje, ali je 2023. godine oslobođen od tih optužbi, da bi se onda našao u novom problemu.

Protiv njega je podignuta nova optužnica za nasilje i napad na ženu, pošto ga je optužila Patea sa kojom nemački teniser ima Kćerku. Odbacio je sve optužbe.

Aleksander Zverev i Brenda Patea
Aleksander Zverev i Brenda Pateafoto: Profimedia

Ako se vratimo na Šaripovu, ona je za magazin 'Slate' za novinara Bena Rotenberga koji je bio poznat po čestim kritikama Novaka Đokovića, opisala scenu iz hotela u kom je boravila s teniserom pa je tako i otkrila da je u jednom trenutku navodno ugrozila sebi život.

Prva svađa izbila je kada je Šaripova na poklon od jedne prijateljice dobila košaru voća. Ona je poklon stavila na sto za masažu i napustila hotelsku sobu, ni ne sluteći da će taj potez izazvati bes njenog dečka.

- Poslao mi je fotografiju voća i napisao: Zašto je ovo ovde? Počeo je da se svađa sa mnom oko voća koje sam u žurbi stavila na sto za masažu. Počeo je da govori: Zašto sam došao kući, a ti nisi tu? Moram da očistim ovo. Ti nisi ovde, zašto si u salonu, zašto te čekam? Ne voliš me? Odgovorila sam u stilu: O čemu govoriš? Uvek te čekam u sobi i ne svađam se kada si ti negde drugo? Mogu li imati nekoliko sati da sredim svoje lice? Rekao je: Čekao sam te. Sad ti čekaj mene. Shvatila sam da ćemo se još svađati kad se on vrati, a to nisam htela. Tražila sam pomoć, tražila sam razumevanje, ali nisam dobila ništa. Bila sam sama u sobi, razmišljala o svemu. Samo sam htela da pokupim svoje stvari i odem, ali nisam znala gde, nisam znala šta da radim - započela je Šaripova izlaganje.

U strahu od nove svađe i zbog živčanog sloma, manekenka je sebi ubrizgala insulin, a Zverev ju je tada pronašao u teškom stanju - jedva je bila pri svesti. Znao je da prepozna jer je od detinjstva i sâm šećeraš.

- U tom trenutku, zbog svog nervog rastrojstva, nisam puno razmišljala. Samo sam to uradila. Shvatio je da se nešto dogodilo. Bila sam previše smirena. Proverio mi je šećer i bio je 30 (miligrama po decilitru, što može biti opasno po život).

Aleksander Zverev i Olga Šaripova
Aleksander Zverev i Olga Šaripovafoto: Profimedia

Ovakav ishod dodatno je iznervirao Sašu, a Olga tvrdi:

- Pitao me: Zašto si mi to uradila? Jesi li sad shvatila šta si mi uradila? Počeo je da viče na mene i govori: Ako umreš u mojoj sobi, biće veliki problem za mene. To je velika odgovornost za mene. Rekla si da ne želiš da živiš za mene - zašto si to rekla?.

Olga je nakon toga otišla pod tuš, a kada je završila, Aleksander joj je rekao da se spakuje i ode. Devojka je počela da se oblači, ali tvrdi da ju je tada Zverev napao.

- Počeo je da me udara, a ovaj put sam shvatila da ne mogu da budem bokserska vreća. Samo sam pokušavala da se zaštitim. Već sam bila gola. Ja sam žena, nisam baš jaka. A nakon tuširanja nisam imala vremena ni da odem po odeću. Nisam se osećala sigurno niti jednog trenutka - rekla je Šaripova te dodala da je uz udarce dobila i strašne uvrede:

- Počeo je da mi govori stvari poput: 'Nadam se da ćeš umreti, trebalo je da umreš juče, ali ne u mojoj sobi. Ako želiš da umreš, popij insulin i idi umri na ulici jer ne želim probleme. Ne želim više da imam posla s tobom'. Plakala sam i rekla mu: 'OK, ako želiš da umrem, daj mi insulin. Otići ću na ulicu i to je to. Ne mogu više da se borim protiv ovoga. Šta želiš od mene? Hoćeš li da me udariš? Već jesi'.

Aleksander Zverev
foto: EPA/Will Oliver

U prvoj ispovesti ova Ruskinja je otkrila da ju je Zverev gušio jastukom, zavrtao joj ruke, udarao glavom o zid.

- Prošle godine (2019, prim.aut), nakon Lejver kupa, udario me u glavu. Nisam znala šta da radim. Zlostavljao me i psihički kroz našu vezu. Govorio mi je da sam niko i ništa. Da zarađuje i da je popularan i bogat - rekla je 2020. u intervjuu za Bild.

Prethodno su se oglasili i Aleksanderovi roditelji koji su otkrili da im se Olga nimalo ne sviđa, a Šaripova je navela da je u celu sagu upleten Sašin otac. Navodno joj je rekao:

- Imaš vremena do večeri da spakuješ stvari. Ako ne odeš, tužiću te jer imam fotografije kako udaraš mog sina.

Nemački sud je presudio da dokazi izneti u članku "Slate"-a nisu bili dovoljno jaki i da su optužbe Šaripve netačne. Medij je ipak ostao pri svom i odbio da ukloni članak sa interneta, tvrdeći da nije dobio priliku da predoči dokaze.

Zverev je 2021. sa Pateom dobio kćerku, a ubrzo je počeo da se zabavlja sa Sofijom Tomalom, osam godina starijom nemačkom glumicom koja je bila u vezi sa muzičarima Tilom Lindemanom, Gevinom Rosdejlom i fudbalskim golmanom Lorisom Karijusom.

1 / 7 Foto: Profimedia

Bonus video:

00:03

Novak, navijači, Srbija, zastava

(Espreso/sportlife.hr(Preneo: N.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.