Novak Đoković - Večiti majstor! Svetski mediji se poklonili teniskom kralju! (FOTO)

Ceo svet bruji

Novak Đoković - Večiti majstor! Svetski mediji se poklonili teniskom kralju! (FOTO)

Padali su i rekordi i protivnici
Objavljeno:

Planeta sa klanja Novaku Đokoviću! Srpski teniser je odigrao godinu za pamćenje u kojoj je prikazao takvu dominaciju koju nije niko pre njega. Sve je to krunisao trijumfom u finalu završnog Mastersa u Londonu nad najvećim rivalom - Rodžerom Federerom. Padali su i rekordi i protivnici - u nekoliko reči takva dominacija nije viđena do sada. Zato i ne čudi što se svetski mediji utrkuju u hvalospevima posvećenim svetskom teniskom kralju iz Srbije.

"Đoković - zauvek majstor" to je naslov španske "Marke" koja piše da je Novak još jednom potvrdio svoju superiornost nad protivnicima i da mu je samo titula na Rolan Garosu nedostajala za "savršenu godinu". Nemački "Bild" je bio kratak "Đoković je ponovo teniski šampion".
Britanski mediji su po svom običaju bili zvanični. "Dejli mejl" piše da je Srbin rekordni četvrti put osvojio titulu u Londonu uz rečenicu da je poraz u grupnom delu takmičenja bio samo loš dan.
Slične reči su upotrebljene i u "Miroru", dok "Gardijan" kaže da je pobedom potvrdio prvo mesto, kao i da je pokazao ni jedan protivnik, ni na jednoj podlozi ne može da ga izazove.
"Usa Today" kaže da je Novak po starom dobrom običaju bio najbolji igrač na terenu.
Kada su u pitanju mediji u regionu koliko je srpski teniser dobar najbolje pokazuje naslov na "Jutarnjem" - Ko još ovo mođe napraviti najvećem? Čudesni Đoković očitao lekciju velikom Federeru.
Na kraju da ne zaboravimo da pomenemo da su svi mediji podvukli da je publika ponovo većim delom bila na strani Švajcarca i protiv srpskog tenisera, ali da ju je još jednom svojom maestralnom igrom razočarao prvi reket sveta. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.