Nole ni sam ne veruje: Nisam mogao da zamislim bolji kraj najuspešnije sezone u karijeri! (FOTO)

ĐOKOVIĆU, ZASLUŽIO SI!

Nole ni sam ne veruje: Nisam mogao da zamislim bolji kraj najuspešnije sezone u karijeri! (FOTO)

Srpski teniser je na svečanoj ceremoniji u obraćanju publici čestitao Federeru na borbi, ali isto tako i poželeo sebi jednu stvar
Objavljeno:

Posle pobede nad Rodžerom Federerom u finalu Mastersa u Londonu, najbolji teniser sveta obratio se na ceremoniji dodele pehara publici, uz velike čestitke svom protivniku protiv koga je izjednačio međusobni rekord na 22:22 u pobedama. Pobedom nad Federerom Novak je postavio tri neverovatna rekorda! (FOTO)

- Jako sam ponosan na sva dostignuća ove godine. Nisam mogao da zamislim bolji kraj svoje najuspešnije sezone u karijeri. Bez pomoći svog tima i meni najbližih ljudi ovo definitivno ne bi bilo moguće. Čestitam Federeru na sjajnoj nedelji, želim njemu, njegovoj porodici i timu sve najbolje sledeće godine - rekao je Đoković u Londonu gde je osvojio četvrti uzastopni trofej na završnom turiniru sezone. Evo šta je Đoković napisao na kameri posle trijumfa nad Švajcarcem (FOTO) Na kraju takmičarske sezone u kojoj je odigrao 88 mečeva i izgubio svega šest puta, sve što želi je odmor.
- Trenutno razmišljam samo o tih nekoliko nedelja odmora. Jedva čekam da provedem to vreme sa suprugom i sinom van terena - izjavio je čovek koji je pobedom krunisao jednu od najdominantnijih sezona jednog igrača u istoriji tenisa. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.