IVANIŠEVIĆ SE OGLASIO POVODOM ĐOKOVIĆEVE POVREDE!
Hrvat smatra će Novak biti spreman, Foto: EPA/Neil Hall

povreda

IVANIŠEVIĆ SE OGLASIO POVODOM ĐOKOVIĆEVE POVREDE!

Hrvat smatra će Novak biti spreman

Objavljeno: 16:14h

Goran Ivanišević, trener Novaka Đokovića, izražava optimizam u vezi sa Novakovom spremnošću za odbranu titule na Australijan Openu, iako je nedavno došlo do poraza od Aleksa de Minora na Junajted kupu.

Ivanišević ističe da je Aleks de Minaur odigrao izuzetno dobro i taktički mudro. Povreda zgloba desne ruke koju je Novak doživeo zabrinula je mnoge, ali kako Ivanišević ističe, nema razloga za zabrinutost, i očekuje da će Đoković biti spreman za turnir koji počinje 15. januara, gde će ići po svoju 11. titulu na Australijan Openu.

"Mislim da je Aleks igrao zaista jako dobro, taktički pametno. Postoji taj problem sa zglobom, ali najvažnije je da će biti spreman za 10-11 dana", kaže Ivanišević.

Junajted kup je po njemu bio dobra priprema za Novaka na startu sezone.

"Imaćemo nekoliko dana odmora, pa ćemo početi polako da treniramo. Nije veliki problem. Došli smo ovde da odigra nekoliko mečeva, to je i uradio. Odigrao je tri dobra meča. Možda danas to nije bilo dobro što se tiče rezultata, ali je svakako bila dobra priprema i to je ono što mu je bilo potrebno", zaključio je trener svetskog broja jedan.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.