ĐOKOVIĆU ZASTALA KNEDLA U GRLU ZBOG OLGINIH REČI: Danilovićeva otkrila koliko joj zapravo Novak znači!
Olga Danilović i Novak Đoković, Foto: United Cup/Twitter

emotivno

ĐOKOVIĆU ZASTALA KNEDLA U GRLU ZBOG OLGINIH REČI: Danilovićeva otkrila koliko joj zapravo Novak znači!

Scene za pamćenje u Australiji

Objavljeno: 17:35h

Srbija je uspela da savlada selekciju Kine na Junajted kupu, a Novak Đoković i Olga Danilović su bili izuzetno emotivni nakon dramatične pobede.

Najbolji teniser sveta je prepustio reč mlađoj koleginici, a ona je izrekla sve što joj je bilo na srcu.

Mučila se Danilovićeva tokom dubla sa Novakom, u nekim momentima joj nije išlo najbolje, ali je uspela da se izdigne i vrati u ključnim momentima.

Njene reči svedoče tome koliko joj znače pobede u dresu reprezenacije, ali i činjenica da deli teren i iskustva sa najboljim teniserom svih vremena.

- Ovo je bila moja najveća želja, da igram sa Novakom i pobedim. Prvo, hvala svima, što ste ostali i što ste ovde sa nama na novogodišnje veče. Dala sam sve od sebe i tako sam srećna što ovako završavam ovu godinu - rekla je Olga.

Potom se nadovezao Novak...

- Hvala svima što ste ostali ovako kasno. Ovo je jedinstveno veče u godini, a da odlučite da budete sa nama, mi to jako cenimo. Kao što je Olga rekla, nismo nikada igrali zajedno iako smo pričali o tome, dobili smo šansu ovde, bio je jako težak meč protiv Kine, oboje su dominantni igrači, a uspeli smo da na kraju sve preokrenemo. Olga je bila sjajna, odlično je odigrala u taj-brejku. Ostanite još par minuta da zajedno proslavimo Novu godinu. Tu je di-džej, biće odbrojavanje, hajde da zajedno proslavimo ovaj dan.

Danilovićeva je ponovo uzela reč i uputila birane reči Đokoviću koji je izrazom lica, a potom i zagrljajem pokazao zahvalnost.

- On je najbolji svih vremena, a iz moje je zemlje. On je bio tu za mene kad su bila jako teška vremena, vrlo je blizak prijatelj, moj i mojoj porodici, nemam reči da je tu pored mene.

Novak je za kraj godine imao još jednu želju...

- Hvala što ste me podsetili, hvala na ljubavi i na našem zajedništvu, na hemiji, mi smo svi prijatelji, snažimo naše odnose svaki dan, ovo su retki trenuci kada možemo da budemo zajedno. Sreća što postoje ovakva takmičenja, na kojima smo zajedno - zaključio je Novak.

Bonus video:

00:40

Novak Đoković i navijači - Dejvis kup

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.