Nole je Bog: Đoković trijumfalno završio najdominantniju sezonu u istoriji tenisa! (FOTO) (VIDEO)

SRBINE, MAJSTORE, PA TI SI CAR!

Nole je Bog: Đoković trijumfalno završio najdominantniju sezonu u istoriji tenisa! (FOTO) (VIDEO)

Pobedom nad Rodžerom Federerom u finalu Mastersa u Londonu 6:3, 6:4, Novak Đoković je stavio tačku na neverovatnu godinu u kojoj je osvojio čak 11 trofeja u 15 odigranih finala
Objavljeno: 22:59h
Novak Đoković je čovek koji je ispisao istoriju tenisa! Mastersa u Londonu
Rodžera Federera 6:3, 6:4
neverovatnu sezonu njega Od samog starta meča Novak je diktirao svoj tempo i bez mnogo grešaka svaki ozbiljniji napad Federera koji je bio nemoćan
terenu.
I pored toga što je izgubio prvi gem na meču, to ga nije dekoncentrisalo 1:1
Švajcarca uspeo da napravi brejk koji je bio prvog seta. Smenjivali su se u osvajanju gemova sve do 5:3 i osvoji prvi set.
Drugi set je bio nešto neizvesniji ali je Srbin uspevao da odoli svakom situacija je bila slična kao u prvom setu, a Novak je uspeo pri rezultatu 5:4 ajbitniji brejk i osvoji meč i titulu u Londonu.
Meč uživo ste mogli da pratite ovde: 5:4 - Samo gem deli Novaka od titule! On je bez izgubljenog poena došao rezultata. 4:4 - Na servis Švajcarca, Srbin je imao 40:0 ali nije uspeo sjajan način preokrenuo celu situaciju drugog seta. 4:3 - Đoković je na dva gema do osvajanja 3:3 - Ne uspeva Novak nikako da dođe do brejka, pa je samim tim prethodni.
3:2 - Malo teže nego što je to uradio Federer pre njega Novak prednosti 2:2 - Naš teniser je osvojio samo jedan poen da osvoji gem. Ovako izgleda ubrzani poen Rodžera Federera i Novaka Đokovića.
2:1 - Uzvratio je Nole drugim vođstvom i pored toga što je Federer lako izborio sa pritiskom. 1:1 - Brzinski je rešio Federer drugi gem u drugom setu 1:0 - Imao je naš teniser 40:15, prišao je Federer na poen razlike, korist DRUGI SET! 6:3 - BREJK I SET ZA NOVAKA! brejk lopte dođe seta
5:3 - Pri rezultatu 40:30 Novak nije dozvolio da dođe do izjednačenja osvajanja prvog seta. 4:3 - Bez mnogo muke Federer je na svoj servis došao
4:2 - I pored toga što publika više navija za Rodžera dva gema prednosti. Legendarni fudbaler Dejvid Bekam u Londonu.
3:2 - Ne znamo da li je trebalo više od minuta da Švajcarac smanji Federer svakako podsetio na sjajnu "egzekuciju". 3:1 - Uspeo je Novak da nastavi dobrim ritmom uvodnom setu.
2:1 - BREJK ĐOKOVIĆA! Jedan od poena je imao čak 18 razmena udaraca 30:30 Federer je posle servisa tražio "čelendž" u kome se ispostavilo ponovljen dođe do prednosti od 40:30 i osvoji gem
1:1 - Nije dao Novak Federeru da ga "brejkne" i pored toga što je Rodžer da materijalizuje. 0:1 - Prvi gem na meču pripao je Švajcarcu, Rodžer nije dozvolio. MEČ JE POČEO! 19:12 - Neverovatna statistika!
19:10 - Igrači su na zagrevanju, početak finala.
Reuters
19:05 - Anketa na Tviteru kaže da su šanse veće Rodžeru za trijumf 53 na prema 47 procenata.
19:00 - Igrači su spremni da izađu na teren i započnu zagrevanje sezone
18:50 - Boris Beker je na svojstven način poželeo Novaku 18:40 - Poslednji duel između dvojice tenisera završen je pobedom 7:5, 6:2.
18:30 - Ovo su najbolji momenti koji su se dogodili na završnom turniru finala.
18:20 - Federer je preko prvog mesta u grupi, savladao Vavrinku 7:5, 6:3, Novaka, to bi mu bio drugi uzastopni trijumf igračem.
18:10- Ovako je izgledao Novakov put do finala Švajcarca završio na drugom mestu.
Printscreen/Flashscore.com
A onda je u polufinalu ubedljivo savladao Rafaela Nadala sa 6:3, 6:3.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.