"DA ISPISUJEM I DALJE ISTORIJU!" Novak u Rijadu govorio o motivima za nastavak dominacije (FOTO)
Novak Đoković u Rijadu, Foto: Wang Haizhou / Xinhua News / Profimedia

"To je ono što me vodi"

"DA ISPISUJEM I DALJE ISTORIJU!" Novak u Rijadu govorio o motivima za nastavak dominacije (FOTO)

Beograđanin i Španac sastaju se Kingdom areni koja može da primi 40.000 gledalaca, a iako nije poznato zvanično vreme početka, najavljeno je da prenos kreće od 16.45

Objavljeno: 19:05h

Novak Đoković u sredu igra protiv Karlosa Alkarasa egzibicioni meč u Rijadu, a najbolji teniser sveta ima velika očekivanja od naredne sezone.

- I dalje se trudim da guram dokle mogu, da osvajam Grend slemove i budem kandidat za vrh svetske liste. Da ispisujem i dalje istoriju sporta. To je ono što me vodi, to je motiv. I dalje se veoma dobro osećam, u ovim godinama igrati jednu od najboljih sezona u karijeri, znate, to me tera da nastavim i vidim koliko će me to daleko dovesti - rekao je Novak.

Novak Đoković u Rijadu
Novak Đoković u Rijadufoto: Wang Haizhou / Xinhua News / Profimedia

Srbin je Australijan open osvajao rekordnih 10 puta.

- Australijan open je moj najuspešniji turnir, svaki put kada pobedim, osetim dodatno kako mi samopouzdanje raste. Svake godine, kada se vratim, oživim ta sećanja na prethodne godine. Volim da igram na Australijan openu, u Rod Lejver areni, to mi je omiljeni teren. Nadam se da ću moći da igram kao i ranije, kao prošle godine. Tokom karijere sam imao mnogo uspeha, i očekujem da tako nastavim - istakao je Novak.

Beograđanin i Španac sastaju se na Rijad Tenis kupu, a iako nije poznato zvanično vreme početka, najavljeno je da prenos kreće od 16.45.

Mečevi na ovoj egzibiciji igraju se u Kingdom areni koja može da primi 40.000 gledalaca.

Novak Đoković u Rijadu
Novak Đoković u Rijadufoto: Wang Haizhou / Xinhua News / Profimedia

- Prvi put sam ovde, ima tako mnogo toga da se nauči o ovoj zemlji. Znate, velika stvar za Saudijsku Arabiju je što će organizovati Svetski Ekspo 2030. To simbolizuje rast zemlje i njeno globalno prisustvo. Uzbuđen sam što vidim da je Saudijska Arabija otvorila vrata svetu sporta, zabave i lidera u biznisu - poručio je Novak.

Na kraju ostvruo se i na taj duel sa Alkarasom.

- Igrati protiv Alkarasa, jednog od vrhunskih igrača i to ovde u Rijadu, to je sjajna stvar za ovaj sport. To samo pokazuje rastuću popularnost tenisa u ovom regionu - zaključio je Novak.

Bonus video:

02:58

PRESVALIČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.