NEKADAŠNJI TRENER FEDERERA O POVRATKU NADALA: ""I dalje očekujem velike stvari od Rafe"
Španac se vraća za dve nedelje, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

atp

NEKADAŠNJI TRENER FEDERERA O POVRATKU NADALA: ""I dalje očekujem velike stvari od Rafe"

Španac se vraća za dve nedelje

Objavljeno:

Rafael Nadal će se vratiti na teniski teren za dve nedelje, a dugo očekivani povratak dogodiće se na turniru u Brizbejnu od 31. decembra.

Na ovom turniru, bivši broj jedan će proveriti u kakvoj se formi nalazi pred prvi Grend slem u sezoni, Australijan open.

Ivan Ljubičić, bivši trener Rodžera Federera i nekadašnji četvrti teniser sveta, izneo je zanimljivo viđenje povratka Nadala na teren. Detalji o tome šta je Ljubičić tačno rekao nisu navedeni u pitanju, ali se pretpostavlja da se radi o komentaru ili analizi povratka Nadala i njegove forme.

"Nadalov povratak neće biti demonstracija stare slave. Artur Fis, francuski teniser, kog pratim kroz federaciju, trenirao je prošle nedelje sa njim u Kuvajtu. Pisao mi je kroz poruke i rekao da Nadal igra na veoma visokom nivou. Jedva čekam da ga vidim u Brizbejnu. I dalje očekujem velike stvari od Nadala", rekao je Ljubičić.

On je takođe prognozirao i kako bi mogla da izgleda teniska scena u 2024. godini.

"Trenutno, Janik Siner je Novakov prvi rival. Vidim da je on ispred Alkarasa i Medvedeva. Ali tenis je satkan iod momenata i posle zimskih priprema sve kreće od nule. Ipak, Janik je u samom vrhu", zaključio je Ljubičić.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.