RAFAEL NADAL BLISTA: Španac se ponovo oglasio sa dobrim vestima! (FOTO)
Rafael Nadal, Foto: Oscar J Barroso / Shutterstock Editorial / Profimedia

optimističan

RAFAEL NADAL BLISTA: Španac se ponovo oglasio sa dobrim vestima! (FOTO)

Španac zadovoljan kako protiču pripreme

Objavljeno: 15:05h

Španski teniser Rafael Nadal se vraća tenisu početkom 2024. godine, a uprkos tome što je uz bojazan objavio tu informaciju, njegov optimizam raste iz dana u dan.

Vlasnik 22 Grend slem titule se trenutno nalazi na Majorki, a fanove je obradovao fotografijama iz Kuvajta gde je boravio neko vreme i pripremao se za povratak na veliku scenu.

- Zdravo svima. Vratio sam se kući na Majorku, želeo sam da podelim sa svima neke slike mog boravka u Kuvajtu ovih proteklih dana. Iza mene je odlična nedelja rada - napisao je on na Instagramu.

Španac se vraća početkom naredne godine na turniru u Brizbejnu, što će mu biti priprema za Australijan Open koji je osvojio sva puta u karijeri.

Bio je iskren i priznao da je ovo moguće njegova poslednja sezona u karijeri, a mnogi najavljuju oproštaj na Rolan Garosu 2024.

Ljubitelji tenisa se nadaju da će još jednom imati priliku da gledaju okršaj teniskih velikana Novaka Đokovića i Rafaela Nadala, ko zna, možda već na Australijan Openu...

Bonus video:

02:48

NADAL IDE NA PATETIKU? Ne odgovara mu vreme meča sa Noletom PA POKUŠAVA DA MANIPULIŠE? Stručnjak otkrio kojim se izgovorima služi

(Epreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.