ĐOKOVIĆ O NADALOVIM IGRICAMA: "To me je NERVIRALO i PLAŠILO" A onda mu je Novak pokazao - "SPREMAN SAM ZA RAT!"
Novak Đoković i Rafael Nadal, Foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

najveće rivalstvo

ĐOKOVIĆ O NADALOVIM IGRICAMA: "To me je NERVIRALO i PLAŠILO" A onda mu je Novak pokazao - "SPREMAN SAM ZA RAT!"

Na početku karijere nisam shvatao kako je sve to deo scenarija - smatra Novak Đoković

Objavljeno:

Najavljeni intervju koji je Novak Đoković dao za Džona Verthajma, poznatog teniskog stručnjaka i novinara CBS-a u emisiji "60 minuta", konačno je emitovan na radost navijača prvog tenisera sveta.

Đoković je govorio na razne teme, a opisao je i zanimljive situacije s početka rivalstva sa Rafaelom Nadalom s kojim je odigrao rekordnih 59 mečeva i vodi 30-29 u pobedama.

"Kralj šljake" je uvek imao rutinu eksplozivnog skakanja i sprintanja u cilju zagrevanja pred mečeve, ali mnogi smatraju da je to služilo i u svrhu zastrašivanja protivnika.

- Igram sa Nadalom na Rolan Garosu, a njegov ormarić u svlačionici je pored mog. Dakle, toliko smo blizu. Pokušavamo jedni drugima da damo prostora, ali ni svlačionica nije dovoljno velika. I način na koji skačete okolo kao Nadal pre nego što izađemo na teren... U svlačionici, on radi sprinteve pored tebe. Čak i muziku koju sluša, znate, čujem u slušalicama. Pa znate, to me nervira - rekao je Đoković.

- Na početku karijere nisam shvatao kako je sve to deo scenarija, zar ne? Tako da sam se time plašio. Ali to me takođe motiviše da sâm uradim stvari i da pokažem da sam spreman, znate? Spreman sam za bitku, za rat.

Bonus video:

00:14

Novak i Goran Ivanišević

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.