Nadal: Čestitam Novaku, ali mu ne želim sreću!

ZA NJEGA JE NEPOBEDIV

Nadal: Čestitam Novaku, ali mu ne želim sreću!

Španski as je rekao da je srpski teniser apsolutno zaslužio sve što je uspeo da uradi ove sezone, ali mu nije poželeo sreću u narednoj
Objavljeno:

Potpuno zasluženo je Novak Đoković savladao velikog rivala u polufinalu poslednjeg turnira sezone, svestan je toga posle meča bio i sam Rafael Nadal. Nekada je bio klasik, a sada dominacija: Đoković nije dao ni promil šanse Nadalu! (FOTO) (VIDEO) Od rivalstva Novaka i Nadala nije ostalo ništa: Sve najbolje poene dobio je Srbin! (VIDEO)

Španski teniser je izjavio posle poraza da je Đokovića nemoguće pobediti iz mnogo razloga i da je jednostavno bolji od njega. - Udara neverovatno, ritern mu je uvek neverovatan, ovbe godine sjajno servira, i sposoban je da igra bez greške i lako menja pravac kretnji. Sve radi dobro. Bolji je od mene i zaslužuje sve ono što je radio čitave sezone. Igrao je fantastično - rekao je Nadal i dodao:
- Kada neko radi ono što radi on, ja samo mogu da mu čestitam i ne poželim mu sve najbolje sledeće sezone. Novak je u ovom trenutku nepobediv. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.