NOVAK IDE PO REVANŠ I NOVI REKORD: Evo kad i gde gledati TV prenos uživo finala Đoković - Siner!
Novak Đoković/Janik Siner, Foto: EPA/Alessandro Di Marco

atp finale

NOVAK IDE PO REVANŠ I NOVI REKORD: Evo kad i gde gledati TV prenos uživo finala Đoković - Siner!

Trijumf Sinera nad Đokovoićem u drugom kolu "Zelene grupe" bio je najbolji meč dosadašnjeg toka ATP Finala

Objavljeno:

Novak Đoković je u besprekornom stilu savladao Karlosa Alkarasa u polufinalu ATP Finala u Torinu i sad ga od odbrane trofeja deli samo još jedan meč.

U velikom finalu, najbolji teniser sveta se sastaje sa domaćim ljubimcem Janikom Sinerom koji je jedini ostvario sve četiri pobede na putu do finala, uključujući trijumf nad Novakom u drugom kolu "Zelene grupe", najbolji meč dosadašnjeg toka turnira.

To je Sineru bila prva pobeda nad Đokovićem u ukupno četiri meča dosad, a naročito mu pogoduju brzi uslovi na tvrdoj podlozi u dvorani "Pala Alpitur". Međutim, zna se i da Novak briljijra na svim (tvrdim) podlogama i svakako je favorit.

Podsetimo, da je Italijan u poslednjem kolu grupe izgubio od Holgera Runea 1:2, a malo je nedostajalo, Srbin ne bi dobio priliku za revanš u velikom finalu.

Ako Nole odbrani titulu, biće mu to sedmi pehar ATP Finala čime bi srušio rekord koji trenutno deli sa Rodžerom Federerom.

Meč između Đokovića i Sinera počinje u 18.00 a direktan TV prenos možete pratiti na kanalu Sport klub 1. Naravno, putem Espresovog bloga uživo možete pratiti tekstualni prenos meča.

Bonus video:

00:38

Novak u Torinu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.