NOVAK PROBIO GRANICU I DOŠAO DO FEDEREROVOG "NEDOSTIŽNOG" REKORDA: Đoković izbio na vrhu u još jednoj kategoriji!
Novak i Federer su godinama bili u vrhu u mnogim kategorijama, Foto: AP

bravo

NOVAK PROBIO GRANICU I DOŠAO DO FEDEREROVOG "NEDOSTIŽNOG" REKORDA: Đoković izbio na vrhu u još jednoj kategoriji!

Novak ponovo oduševljava svet

Objavljeno:

Srpski teniser Novak Đoković, sa svakom novom pobedom, nastavlja da obara rekorde, a to nije izostalo ni u meču protiv Huberta Hurkača.

Na Završnom mastersu u Torinu, Đoković je pobedio Poljaka u tri seta (7:6, 4:6, 6:1) i nakon prvog seta izjednačio je rekord Rodžera Federera. Švajcarac je do tada bio sam na vrhu liste najviše osvojenih taj-brejkova na ATP Finalima sa 21, a sada mu se pridružio Đoković.

Iza njih dvojice su ostali Boris Beker i Pit Sampras sa po 17 osvojenih taj-brejkova na poslednjem Mastersu u sezoni. Stefan Edberg i Rafael Nadal dele treće mesto sa po 10.

Osim toga, ovo je bila 15. pobeda Đokovića nad igračem iz Top 10 tokom ove sezone, što predstavlja njegov najbolji učinak od 2018. godine kada je takođe ostvario identičan broj trijumfa.

Da li će Đoković uspeti da poboljša svoj učinak biće jasno posle duela Janika Sinera i Holgera Runea (21:00), koji će odlučiti da li će Đoković ući u polufinale u Torinu.

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.