ĐOKOVIĆ RAZGALIO SRBIJU! Novak ispunio cilj u Torinu, pa otkrio naredni!
Novak Đoković, Foto: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

moćno

ĐOKOVIĆ RAZGALIO SRBIJU! Novak ispunio cilj u Torinu, pa otkrio naredni!

Spreman za nove izazove

Objavljeno: 11:22h

Završni turnir Dejvis kupa počinje za tačno 7 dana, a najbolji teniser sveta Novak Đoković ne može da dočeka da završi "posao" u Torinu i pridruži se reprezentativnim saigračima.

Atmosfera definitivno podseća na onu 2010. kada je naša selekcija uspela da osvoji najvredniji pehar u kolektivnom tenisu.

Novak je u ponedeljak "krunisan" na Završnom mastersu, pošto je pobedom nad Holgerom Runeom obezbedio prvo mesto na kraju godine po 8. put u karijeri.

Iako je Novak napravio dužu pauzu nakon US Opena, vratio se u Parizu titulom i pokazao da je u sjajnoj formi uprkos tome što je sam kraj sezone.

Đoković iz dana u dan objavljuje motivacione poruke pred Završni turnir Dejvis kupa koji se igra u Malagi, a ovog puta je podelio fotografiju saigrača kojima jedva želi da se priključi.

Objava Novaka Đoković
Objava Novaka Đokovićfoto: Printscreen: Youtube/djoker Nole

Mnogi ovih dana komentarišu da je neverovatna Novakova želja da se sa 36 godina i naporne sezone odazove nacionalnoj selekciji i to uvek sa istim žarom.

Videćemo da li će i ostale reprezentativce uspeti da "zarazi" optimizmom, a ukoliko bi Srbija stigla do prestižnog pehara, ovo bi definitivno bila Đokovićeva godina za pamćenje.

Podsetimo, Srbija se 23. novembra sastaje sa Velikom Britanijom i ukoliko pobedi naredni meč igraće protiv pobednika duela Holandija - Italija 25. septembra. Finale je na programu dan kasnije.

Bonus video:

00:15

Novak u Parizu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.