VREME JE! Novak Đoković ima nešto BAŠ VAŽNO da nam saopšti! (VIDEO)
Novak Đoković tokom konferencije Dejvis Kupa, Foto: JOSE JORDAN / AFP / Profimedia

ODJEKNULA PORUKA

VREME JE! Novak Đoković ima nešto BAŠ VAŽNO da nam saopšti! (VIDEO)

Srbija na nogama

Objavljeno: 12:21h

Završni turnir Dejvis kupa se igra od 21. do 26. novembra, a teniska reprezentacija Srbije će uzeti učešće na "smotri" osam najboljih.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković će predvoditi "orlove" u Malagi, a tim povodom se oglasio i pozvao navijače da ih bodre u što većem broju.

Nole se raduje novim reprezentativnim izazovima i podseća na uspeh iz 2010. godine kada je u Beogradu osvojena čuvena "Salatara".

- Zdravo svima. Uzbuđen sam što ću biti deo reprezentacije Srbije na Dejvis kupu u Malagi. Završni turnir je za samo nekoliko nedelja. Najboljih osam timova se takmiči u Malagi za najprestižniji trofej u kolektivnom tenisu. Radujem se tome. Velika je privilegija predstavljati Srbiju na najvećoj sceni Dejvis kupa. Osvojili smo titulu 2010. godine i to je jedan od najlepših momenata mojoj karijeri, da podelim uspeh sa prijateljima i saigračima iz reprezentacije. Zaista se radujem svemu što dolazi i nadam se da ću biti zdrav i učestvovati u svakoj mogućoj pobedi svog tima - rekao je Nole i pozvao navijače da im se pridruže u Španiji.

Bonus video:

00:15

Novak u Parizu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.