ŽESTOK NAPAD VELIKE ŠAMPIONKE: Osećam se nepoštovano... (FOTO)
Đoković i Sabalenka, Foto: Printscreen/Instagram/sabalenka_aryna

otkud sad ovo?

ŽESTOK NAPAD VELIKE ŠAMPIONKE: Osećam se nepoštovano... (FOTO)

Beloruskinja neće više da ćuti

Objavljeno: 18:01h

Najbolja teniserka sveta Arina Sabalenka je javno kritikovala WTA, nakon što je u prvom kolu završnog turnira koji se igra u meksičkom Kankunu pobedila Mariju Sakari sa 6:0, 6:1.

Ona je istakla da je jako razočarana organizacijom.

- Srećna sam što sam uspela da ostanem fokusirana i igram dobro. Ali, moram da kaažem da me je WTA jako razočarao, kao i dosadašnje iskustvo na WTA Finalu. Kao što sam rekla i na konferenciji za medije, kao igračica se osećam nepoštovano od strane WTA. Mislim da se većina nas tako oseća - napisala je Sabalenka na svom Instagram profilu.

Tu se nije zaustavila.

- Ovo nije nivo organizacije koju očekujemo za WTA Finale. Iskreno, na ovom terenu se često ne osećam sigurno dok se krećem, odskok lopte uopšte nije ravnomeran, a sve do subote nismo dobili priliku za trening na ovom terenu. Kad je toliko toga u igri i kad su ulozi ovako veliki, to je za mene neprihvatljivo.

Svesna je da meksički organizatori nisu krivi, već da je WTA organizacija morala bolje da isplanira celokupan događaj i turnir, te obezbedi bolje uslove.

- Znam da oni nisu krivi za ovo i želim da znaju, jednako kao i meksički ljubitelji tenisa, da ih volim i cenim. Jako sam srećna što sam u Meksiku, samo sam ljuta zbog WTA i ove situacije - zaključila je Sabalenka.

Bonus video:

01:01

Novak i Jelena zaplesali na koncertu Hausera

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.