TENISER EMOTIVNO REAGOVAO NA NOVAKOVU PORUKU: "Zaplakao sam kada sam čuo šta je Đoković rekao o meni!"
Trunđeleti je emotivno proživeo Novakovu poruku, Foto: AP

jake reči

TENISER EMOTIVNO REAGOVAO NA NOVAKOVU PORUKU: "Zaplakao sam kada sam čuo šta je Đoković rekao o meni!"

Nije krio emocije

Objavljeno:

Marko Trunđeliti, argentinski teniser rangiran kao 236. igrač na svetu, nedavno je izjavio da je bio ganut kad je video da ga je Novak Đoković podržao u jednom intervjuu.

Prethodno je Trunđeliti izneo svoje iskustvo s pretnjama smrću nakon što je priznao da su mu nudili da namesti teniske mečeve, a tom prilikom je takođe izrazio podršku Đokovićevom PTPA udruženju.

Nakon što je Đoković saznao za Trunđelitijevu podršku, kontaktirao je argentinskog tenisera putem Karlosa Gomeza, koji je u kontaktu s Trunđelitijem. Đoković je ovom prilikom izrazio zahvalnost Trunđelitiju, što je dodatno naglasilo podršku i solidarnost unutar teniske zajednice.

Ova situacija pokazuje važnost podrške među igračima u profesionalnom tenisu, kao i njihovu spremnost da se bore protiv nepravilnosti u sportu, uključujući i nameštanje mečeva.

- Očigledno sam se malo rasplakao, između emocija koje sam imao na terenu, a povrh toga sam dobio i tu poruku, skoro me je udarila, haha - rekao je Trungeliti za "Ambito" i dodao:

- Mislim da je to prelepo, dolazi od nekoga ko je u eliti, zauzet sa toliko stvari, ali sa glavom gde treba. Noge su mu na zemlji, i to je pokazao.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.