"Ljudi, završio sam, gotovo je": Đoković ostavio porodicu i tim u suzama, a onda se desio ISTORIJSKI PREOKRET
Novak Đoković, Foto: PrintScreen/ Twitter/ Pluton

NAJTEŽI MOMENAT U KARIJERI

"Ljudi, završio sam, gotovo je": Đoković ostavio porodicu i tim u suzama, a onda se desio ISTORIJSKI PREOKRET

Supruga najboljeg tenisera u istoriji sve otkrila

Objavljeno:

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je noćna mora za protivnike, a sve je moglo biti mnogo drugačije posle jednog poraza sada već davne 2018. godine.

Vlasnik 24 Grend slem titule se podvrgnuo operaciji lakta, a povratak na teren nije bio nimalo lak.

Tako je posle poraza na startu Majamija od Benoe Pera saopštio porodici i svom timu da želi da prestane da se bavi tenisom.

Posle teškog poraza u Majamiju, okupio nas je i rekao "Znate, ljudi, završio sam. Gotovo je" - otkrila je svojevremeno Noletova supruga Jelena Đoković u intervjuu Grejemu Bensingeru, dodavši:

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: Dusan Milenkovic/ATAImages

- "Ali, ne možeš da odustaneš!". Plakali smo. "Šta radiš to, nije ovo pravi trenutak!?", govorili smo. Bilo je baš ludo... Otišli smo onda na odmor zajedno i ... Znate, kada on odluči da ne igra tenis, onda ne želi ni da gleda tenis! Ne želi ništa što ima veze sa tenisom. A ja volim tenis! I, vodila sam našu decu da igramo tenis. A onda se on, trećeg, četvrtog dana pojavio... Video je mene, video kako Stefan skuplja loptice, mislim, igramo se, zabavno je, nije to samo neki trening koji je on navikao da vidi. I, srećom, video je koliko mi uživamo, koliko uživamo na terenu i pitao "Mogu li, molim vas, i ja da dobijem reket?" (osmeh) A ja sam reagovala otprilike ovako "Ne, ne možeš, ti više ne igraš. Napustio si tenis, pusti sad nas, ovo je naše vreme na terenu". Naravno, izazivala sam ga. A onda je Stefan rekao "Okej, tatice, sad je tvoj red!". I, Novak je uzeo nekoliko loptica, počeo da servira i reagovao u stilu "Pa, ovo i nije tako loš osećaj". Posle toga je svaki dan dolazio do nas da igramo. A potom je poslednjeg dana (odmora) odlučio: "Znaš, pozvaću Marjana (Vajdu), pitaću ga da se vrati i da mi opet bude trener - otkrila je Jelena Đoković.

Posle ovog momenta je krenuo Novakov vrtoglavi uspon i rušenje mnogih rekorda, a onaj najznačajniji mu je doneo titulu teniskog GOAT.

Bonus video:

00:15

Gde je otišao Novak Đoković nakon izlaska na balkom

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.