"SILOVAO ME 3 PUTA DNEVNO, REKAO DA IMA SIDU" Teniserka razotkrila trenera MONSTRUMA, štitili ga jer DONOSI TITULE!
Anželik Koši, Foto: Printscreen/YouTube/LCP - Assemblée nationale

užas

"SILOVAO ME 3 PUTA DNEVNO, REKAO DA IMA SIDU" Teniserka razotkrila trenera MONSTRUMA, štitili ga jer DONOSI TITULE!

Mnogo puta sam razmišljala o samoubistvu - ispovedila se Koši

Objavljeno: 10:52h

Nažalost, sve je više priča o trenerima koji su godinama zlostavljali maloletne sportiste, uglavnom devojčice. Jednu takvu priču ispričala je bivša teniserka Anželik Koši koja je na suđenju otkrila da ju je Endrju Gedes silovao tri puta dnevno i ukupno 400 puta tokom dve godine dok je trenirala kod Francuza.

Gedes (55) je 2021. osuđen na 18 godina zatvora za seksualno zlostavljanje četiri devojčice između 12 i 17 godina starosti.

Sve podseća na slučaj Fione Fero i Pjera Butera koji je potresao javnost pre godinu dana.

Koši je počela da trenira kod njega 1999. godine kada je imala samo 12 i zlostavljanje je bilo svakodnevno tokom njenog boravka u teniskom kampu.

- To je počelo za manje od dva ili tri meseca. Rekla sam mu: 'Ne, ne treba, nije u redu, ne želim', a on mi je odgovorio: 'Znaš da se to ponekad dešava u odnosima između trenera i učenika, provodimo dosta vremena zajedno. To je normalno' - počela je priču Koši.

- Proživela sam najgore dve nedelje u svom životu. Mnogo puta sam razmišljala o samoubistvu. Silovao me je tri puta dnevno. Prvu noć me je zamolio da odem u njegovu sobu, a ja to nisam uradila, a onda je on ušao u moju. Bila sam kao u zatvoru, nisam mogla da izađem kada sam htela, a posle sam morala da ostanem na mestu gde se to dogodilo - ispričala je potresne detalje bivša teniserka koja je dodala da se u svetu tenisa i te kako znalo da njegovo ponašanje prema mladim devojkama "nije normalno" i da je bilo još devojaka koje su se žalile.

Koši je tada objasnila da je bila ucenjena da misli da je dobila sidu od trenera i da je predsednik teniskog kluba bio svestan Gedesovog ponašanja, ali je nastavio da radi sa njim jer je bio talentovan teniski trener.

- Kada se jedna devojka požalila predsedniku da se neprimereno ponašao prema mladim devojkama i da odgovara verbalnim i fizičkim nasiljem, odgovor je bio 'Da, ali on nam donosi titule' - kazala je Koši tokom svedočenja u postupku protiv monstruma.

Prema rečima četiri devojke, Gedes ih je uslovljavao da prekinu vezu sa porodicama i prijateljima i silovao ih je u automobilu, svlačionicama i tokom treninga, a takođe je mlade devojke uveravao da je to "normalan odnos trenera i igračica".

Bonus video:

10:21

DOŠLI SMO IZ TEŠKE SITUACIJE 90-IH, RATOVI... Novak otvorio dušu nakon pobede u finalu: Pisati istoriju je nešto specijalno

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.