ĐOKOVIĆEV NAREDNI RIVAL PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "On beše osvojio 23 Grend slema? U prednosti sam nad njim"
Ben Šelton, Foto: Lev Radin / AFP / Profimedia

smela izjava

ĐOKOVIĆEV NAREDNI RIVAL PUCA OD SAMOPOUZDANJA: "On beše osvojio 23 Grend slema? U prednosti sam nad njim"

Amerikanac imao zanimljivo obraćanje posle plasmana u polufinale US Opena

Objavljeno:

Američki teniser Ben Šelton je naredni rival Novaka Đokovića u polufinalu US Opena.

Mladi as je napravio iznenađenje i na "Artur Ešu" savladao zemljaka Frensisa Tijafoa sa 6:2, 3:6, 7:6 (7), 6:2.

- Večeras je bila veoma fizička borba. Bio je to pravi test. Znate, imate Fransesa Tijafoa na drugoj strani mreže, a isto tako i vremenske prilike kakve su bile. Bilo je prilično toplo. Veći deo meča mislim da smo obojica završavali poene izmučeni, pokušavajući da dođemo do daha. Znate, na kraju trećeg seta sam zaista počeo da izvlačim poslednje atome iz sebe. Imao sam set loptu i noge su mi bile teške. Završilo se sa dve duple greške - rekao je Šelton.

Onda se osvrnuo na meč sa Đokovićem.

- On je osvojio možda 23 ova (Grend slema), ili tako nešto. Bilo je teško u ova poslednja dva meča, igrao sam sa Amerikancima, ali nadam se da ćete mi vi ljudi (misleći na publiku) pomoći za dva dana - nasmejao je sve Šelton, a onda se uozbiljio:

- Definitivno težak izazov. Znate koliko je čvrst taj čovek i mentalno jak. Tako da, to je definitivno nešto za šta moram da se spremam. Takođe, smatram da je moja prednost, s obzirom na stil igre, to što nikada nismo igrali jedan protiv drugog. Mislim da mogu da uradim neke stvari koje obično ne viđate na mečevima na ATP Turu. Tako da, definitivno ću se potruditi da uradim to - smatra Šelton.

Upitan je i koja je njegova prva uspomena na Đokovića.

- Ne sećam se kada sam ga prvi put video na TV-u ili uživo. Kada sam bio mlađi nisam gledao puno tenis ili čitave mečeve. Finale sa Rodžerom na Vimbldonu, možda je to bila 2019. godina, to verovatno nije bio prvi put da sam gledao njegov meč, ali jeste onaj koji mi padne na pamet prvi. Sa tehnologijom koju posedujemo možete da imate pristup brojnim snimcima tenisera protiv kojih igrate - zaključio je Šelton.

Bonus video:

06:25

ĐOKOVIĆ UNIŠTIO FRICA I PUBLIKU: Novak uz skandalozno ponašanje publike nije dao ni gram šanse Amerikancu

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.