ĐOKOVIĆ PROTUTNJAO DO ČETVRTFINALA: Novak slistio Hrvata, na putu do finala mu stoje Amerikanci!
Novak Đoković, Foto: EPA/WILL OLIVER

ju-es open, osmina finala

ĐOKOVIĆ PROTUTNJAO DO ČETVRTFINALA: Novak slistio Hrvata, na putu do finala mu stoje Amerikanci!

Nole je za dva i po sata igre savladao Goja

Objavljeno: 07:19h

Novak Đoković je bio u žurbi nakon što je proveo skoro četiri sata na terenu sa Laslom Đereom u 3. kolu Ju-Es opena.

U osmini finala srpski as je za dva i po sata igre savladao Bornu Goja sa 3:0 (6:2, 7:5, 6:4) i tako se plasirao u četvrtfinale.

Novak je prvi set dobio furiozno a na početku drugog je Hrvatu ozvolio jedinu brejk loptu na meču i Borna je iskoristio. Međutim, Đoković je momentalno uzvratio da bi u 12. gemu napravio brejk za osvajanje seta.

U trećoj deonici Nole je napravio jedan brejk, mada je imao prilika za još.

Novak Đoković, Borna Gojo
foto: EPA/CJ Gunther

Đoković će u četvrtfinalu Ju-Es opena igrati protiv domaćeg takmičara Tejlora Frica koji je takođe sa 3:0 slavio protiv Dominika Štrikera, a na turniru još nije izgubio ni set.

Poslednji poraz naneo mu je upravo Novak u nedavnom četvrtfinalu mastersa u Sinsinatiju, a Fric protiv Đokovića ima skor 0-7.

Jedini put kada je uzeo bar jedan set bilo je u 3. kolu Australijan opena 2021. kada se Novak čudesno izborio sa povredom da slavi u pet setova pa osvojio turnir.

Ako savlada Frica po osmi put, Đokovića će sigurno u polufinalu sačekati još jedan Amerikanac pošto su svoj duel u četvrtfinalu zakazali Frensis Tijafo koji je sa 3:0 bio bolji od Rinkija Hiđikate i Ben Šelton koji je napravio iznenađenje pobedivši zemljaka Tomija Pola 3:1.

Bonus video:

02:53

NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.