NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIJA PASOŠ DRUGE DRŽAVE? Premijer mu javno dao predlog
Novak Đoković, Foto: COREY SIPKIN / AFP / Profimedia

otkud sad ovo?

NOVAK ĐOKOVIĆ DOBIJA PASOŠ DRUGE DRŽAVE? Premijer mu javno dao predlog

Đoković je često gost ove zemlje

Objavljeno: 20:19h

Košarkaška reprezentacija Crne Gore je prijatno iznenenađenje ovogodišnjeg Mundobasketa, a premijer te zemlje Dritan Abazović je stigao u Manilu da pruži podršku igračima.

On je u intervjuu za "B92.net" govorio o košarkaškim temama, ali i otkrio da planira da da pasoš Novaku Đokoviću kao ranije Vladu Divcu.

- Lično mislim da ćemo slično uraditi sa Đokovićem (dati mu pasoš kao Divcu). Veliki je fan Crne Gore, često boravi tamo, imali šta lepše nego da nas okupljaju ljudi oko kojih imamo nepodeljena mišljenje. Oko kojih je lako animirati druge da slede njihov primer, čak i ako je on nedostižan. Generalno, mislim da nam sport mnogo pomažemo da neke nedaće koje imamo, političke ili ekonomske, da prevaziđemo na mnogo lakši način. Moja puna podrška, ljudima koji su globalni brend. Oni nisu brend Srbije, niti Crne Gore, oni su globalni brend. Mislim da imaju podjednako poštovanje na Filipinima, u SAD, Africi i naravno u zemljama iz koje potiču - rekao je Abazović za B92.net.

Dritan Abazović
Dritan Abazovićfoto: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

- Što se mene tiče, ja imam veliko poštovanje prema njemu i porodici. Bio je skoro u Crnoj Gori, bio je na žičari, promovisao je to na lep način. U kontaktu smo, sreli smo se i polufinalu Lige šampiona. Istina, on je navijao za Milan, a ja za Inter, tada sam ja bio… imao sam više sreće. Dobro, ne može ni Novak uvek da pobedi u svemu. Ali, generalno, lično bih voleo, ako je to i njegova želja. Naravno, ovde nema nikakve presije, to je stvar volje, on je i bez toga podjednako počastan i dobrodošao - dodao je.

Bonus video:

02:53

NOVAK JE PRIVILEGOVAN SJAJNIM ŽREBOM, ALKARAZU JE TEŽE Brajović otkrio: Đoković dobio ŠOKANTNO PITANJE na konferenciji za medije

(Espreso/b92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.