VELIKA SRAMOTA US OPENA! Obezbeđenje izvelo Đokovića sa stadiona, LAGALI navijače! (FOTO)
Novak Đoković, Foto: MediaPunch / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

O ČEMU SE OVDE RADI?

VELIKA SRAMOTA US OPENA! Obezbeđenje izvelo Đokovića sa stadiona, LAGALI navijače! (FOTO)

Novaku nije bilo jasno šta se dešava

Objavljeno: 08:04h

Najbolji srpski teniser Novak Đoković počinje pohod na US Openu u noći između ponedeljka i utorka, a čudna situacija se dogodila tokom njegovog treninga sa Karenom Hačanovim.

Vlasnik 23 Grend slem titule je "sparingovao" sa ruskim teniserom na stadionu "Artur Eš", a to je ponovo pratio veliki broj navijača.

Uobičajeno je da Đoković po završetku treninga ostane još neko vreme kako bi podelio autograme i fotografisao se sa svojim navijačima, međutim potom ga je dočekalo neprijatno iznenađenje.

Direktorka US Opena Stejsi Mekalister se pojavila na terenu i obavestila Novaka Đokovića da mora da napusti teren bez ikakvog kontakta sa navijačima, tako da je obezbeđenje sprovelo srpskog tenisera i njegov tim van stadiona.

Naravno, navijači su bili nezadovoljni zbog toga, pošto su dugo čekali, ali je Đoković pokazao po izlasku sa terena da to nije njegova odluka nego organizatora.

Kako piše jedna od najpoznatijih Novakovih navijačica Žuli, organizatori US Opena su čak lagali navijače koji su dolazili na "Artur Eš" posle 16 časova i govorili im da je tražio "trening bez navijača" kako ne bi ulazili i kako bi stadion bio ispražnjen do 17 časova.

- I samo da potvrdim da su od Novaka tražili da napusti trening odmah i obavestili su ga da ne potpisuje autograme, što nije bio njegov izbor - navela je Žuli koja je gotovo na svim turnirima uz Đokovića.

Bonus video:

00:36

LUKSUZNI GLISER ĐOKOVIĆ NAZVAO PO ĆERKI: Na njemu Novak i porodica imaju SVE ŠTO POŽELE

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.