Ludo zezanje među srpskim teniserima! Selektor Duci Lajović: Uvek možete da računate na moj savet!
Foto: Dado Đilas

Fantastična atmosfera

Ludo zezanje među srpskim teniserima! Selektor Duci Lajović: Uvek možete da računate na moj savet!

Svi srpski teniseri su održali zajedničku konferenciju posle plasmana u polufinale Dejvis kupa
Objavljeno:

Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je da je time što je sebe stavio u dubl tim za meč protiv Španije, sebi stvorio dodatni pritisak, ali da ga izuzetno raduje što je na kraju sve ispalo kako treba.

- Nije bilo lako da stavim samog sebe u dubl. To je bila velika odgovornost. Bilo je kao da nemam prava na grešku, da moram da pobedim. Ušao sam pod malo većim pritiskom, ali Troicki je bio tu. Igrao je sjajno od početka. U drugom setu mislim da sam podigao nivo igre i mislim da smo potom sjajno igrali - rekao je Zimonjić novinarima u dvorani "Aleksandar Nikolić".

SVE JE GOTOVO! SRBIJA JE U POLUFINALU DEJVIS KUPA! (FOTO) (VIDEO)

foto: AP

Srbija se plasirala u polufinale Dejvis kupa pobedivši Španiju sa 3:0. U petak su bodove doneli Novak Đoković i Viktor Troicki pobedama u singlu, a danas su Nenad Zimonjić i Troicki u dublu savladali Marka Lopesa i Pabla Karenja Bustu u pet setova 4:6, 7:6 (4), 6:0, 4:6 i 6:2.

Ako Srbija osvoji Dejvis kup, Novak i ekipa će uraditi nešto od čega će cela zemlja zanemeti!

- Ušli smo uspavano u meč, ali na vreme smo se vratili u drugom setu, iako su oni imali brejk prednosti. Nakon drugog seta počeli smo sjajno da igramo kao tim. Servirali smo jako, dobro riternirali, iskoristili šanse koje smo imali. Zahvalio bih se selektoru što je igrao sa mnom i dao sve od sebe. Uspeli kao tim da pobedimo. Zadovoljan sam. Bilo je sjajno. Drago mi je kako je prošao Dejvis kup - rekao je Troicki.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.