Novak: Zimonjić nam je kao stariji brat!
Foto: Fonet

Lepa izjava

Novak: Zimonjić nam je kao stariji brat!

Gostovao je u RTS-ovom studiju pred sam početak veoma važnog dubl meča, koji Srbiju može da odvede u polufinale
Objavljeno:

Pred sam dubl meč između Srbije i Španije, Đoković se obratio srpskoj javnosti.

Gostovao je na Javnom servisu Srbije i osvrnuo se prvenstveno na jučerašnje mečeve, na predstojeći dubl, kao i na atmosferu u reprezentaciji.

- Fantastično je prošao prvi dan za našu reprezentaciju. Obe pobede i obe u tri dobijena seta. I Viktor i ja smo se snašli u ovim uslovima. Sada je već tradicija da igramo i u Pioniru i u Srbiji. Imali smo sreće da igramo i u Nišu. Naša publika je pokazala da ume da gleda tenis.

Novak je na početku meča protiv Vinjolasa stajao dosta iza osnovne linije,

- U prvim gemovima susreta pokušavate da se pozicionirate na terenu i da nađete ritam u pokretima, udarcima. Ni moj početak sezone nije bio dobar kao u prethodnih sedam, osam godina, pa mi je i zato . Želim da sebe dovedem u neki optimalni balans, ali sada sam bio zadovoljan svojom igrom. Nadam se da će današnji susret biti okončan pobedom Viktora i Nenada - istakao je Đoković.

O Zimonjiću:

- On je preuzeo veliku odgovornost. Uloga selektora u ovakvom sportu je zahtevna sama po sebi. A, on još i igra. Mi ga izuzetno cenimo, pre svega kao osobu. Svima nam je kao stariji brat. Delimo prijateljske odnose van terena, pa se atmosfera lako prenese i na sam teren. Poštujemo tu neku rutinu, zna se i red, sve je to Zimonjić dobro postavio, ali nije ništa isiljeno

BONUS VIDEO: ESPRESO na treningu omladinaca Brodarca

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.