STEFAN I TARA NE ODRASTAJU KAO OSTALA DECA: Đokovići ništa ne prepuštaju slučaju, fotografije iz sobe sve otkrile
Stefan i Tara Đoković, Foto: Chryslene Caillaud / Panoramic / Panoramic / Profimedia

zanimljivo!

STEFAN I TARA NE ODRASTAJU KAO OSTALA DECA: Đokovići ništa ne prepuštaju slučaju, fotografije iz sobe sve otkrile

Fotografije njihove sobe sve otkrivaju

Objavljeno: 20:55h

Jelena i Novak Đoković su jedan od najpoznatijih parova u svetu sporta, a ta popularnost se polako prenosi i na njihovu decu - Stefana i Taru, piše Glossy.

Supruga najboljeg srpskog tenisera i jednog od najboljih u istoriji tog sporta osim što vodi "Fondaciju Novak Đoković ima najzahtevniji zadatak, a to je da obezbedi sinu i ćerki normalno i srećno detinjstvo.

Naravno, Novak u svemu učestvuje, ali je njena uloga ključna u njihovom odrastanju.

To podrazumeva da je svaki njihov slobodan trenutak posvećen Stefanu i Tari.

Više puta su Đokovići isticali važnost obrazovanja, pa se trude da njihovi mališani uče da kroz igru i da im omoguće sve što je potrebno da bi izrasli u ljude širokih vidika i znanja, a to se ogleda i u njihovom životnom prostoru.

Novak Đoković, Jelena Đoković, Deca
foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicnsf

Budući da drže do svoje privatnosti, Novak i Jelena su tek u nekoliko navrata na Instagramu pokazali kako izgleda njihov dom, a imali smo priliku da vidimo i okruženje u kom Stefan i Tara Đoković provode najviše vremena.

Kako se vidi na fotografijama, par je svoj stan opremio u minimalističkom stilu, a sve je, uz to što je vrlo moderno, komforno i toplo, uz svetle boje i drvo kao glavni materijal u uređenju enterijera.

Na drvenim policama nalazi se mnogo knjiga, najvrednijeg predmeta u svakom domu, a i Đokovićeva deca imaju mnogo interesantnog sadržaja za učenje.

1 / 4 Foto: Printscreen Instagram/jelenadjokovicnsf

Jelena je tako pre nekoliko godina pokazala da je za dečiju osobu odabrala svetao i mekan tepih, na kom stoji manja stazica savršena za igranje autićima.

Budući da mališani najviše vremena provode u igri na podu, ovo je veoma važno, a imali smo priliku da vidimo kakve materijale za igru je Stefan koristio još kao mali. Zahvaljujući tome, rano je naučio i ćirilicu i latinicu, a dom Đokovića prepun je igrački koje stimulišu razmišljanje, logičko rešavanje problema i učenje u opuštenoj i zabavnoj atmoferi.

BONUS VIDEO:

04:57

Novak i Jelena Đoković: Mi smo ovde da pomognemo znanjem i ekspertizom da sva deca imaju podjednake šanse za obrazovanje

(Espreso/Glossy)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.