ĐOKOVIĆA NE VOLE KOLEGE? Legenda OTKRILA kakav odnos Novaka sa ostalim teniserima
Novak Đoković, Foto: Marc Aspland/The Times / News Licensing / Profimedia

isplivalo

ĐOKOVIĆA NE VOLE KOLEGE? Legenda OTKRILA kakav odnos Novaka sa ostalim teniserima

Proslavljena teniserka prokomentarisala GOAT trku i biranim rečima govorila o Srbinu

Objavljeno: 17:07h

Svima je jasno da teniska javnost, kao ni strani mediji nisu blagonakloni prema Novaku Đokoviću, a ono što mnoge zanima je kakav je njegov prema kolegama.

Nekada najbolja teniserka sveta u dublu Sania Mirza smatra da se plasira potpuno pogrešna priča. - Novak je veoma brižan prema drugim igračima. On je deo Udruženja profesionalnih tenisera (PTPA), a ne mora da bude deo toga. On to čini jer želi da pomogne drugima koji nisu privilegovani kao on. Ne znam kako da opišem njegovu veličinu. Ne radi se samo o tome da je veliki teniser. Takođe se radi o tome da je dobra osoba - istakla je Mirza.

Sania Mirza
Sania Mirzafoto: ROB PRANGE / AFP / Profimedia

- Smešna je priča da neko ne voli Novaka na turu. On je jedan od omiljenijih tenisera. Svi ga veoma poštuju, kao što i treba. O njemu se u početku govorilo kao o trećem čoveku, iza Federera i Nadala. Ko je mogao da zamisli da će on nadmašiti sve. Ona smatra da nema dileme ko je teniski GOAT i jedna je od retkih koja to ne dovodi u pitanje.

- Debata će se nastaviti, ali ako pogledate brojove dileme nema. Novak je GOAT. On je mnogo fizički evoluirao - učinio je sve što je u njegovoj moći da bude na vrhuncu svoje igre, posebno sa 36 godina. Način na koji se kreće i ponaša, bilo da se radi o ishrani ili treningu, sve je znak da se razvija i postaje najbolja verzija sebe. Želi da obara rekorde i mislim da želi da pomeri svaku granicu - zaključila je Mirza.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.