"NOVAK JE NAJTEŽI IZAZOV, ALI..." Siner vidi šansu protiv Đokovića (VIDEO)
Slavlje Janika Sinera posle plasmana u polufinale Vimbldona, Foto: EPA/ ISABEL INFANTES

"da ću sve od sebe"

"NOVAK JE NAJTEŽI IZAZOV, ALI..." Siner vidi šansu protiv Đokovića (VIDEO)

Boriću se za svaku loptu. Uživaću u momentu, znajući da mogu da mogu da idem snažno, pokušavajući da ga pobedim, rekao je Janik između ostalog

Objavljeno:

Novak Đoković plasirao se u polufinale Vimbldona gde će mu rival biti Janik Siner koji je izneo impresije posle rezultata karijere.

- Osećam se dobro, mnogo mi znači. Očigledno, kao što sam rekao na terenu, iza mene je mnogo rada za ovako nešto. Veoma sam srećan da mogu da igram prvo polufinale ovde, na posebnom mestu, na posebnoj podlozi. Videćemo kako će biti na sledećem meču - rekao je Siner.

Njih dvojica su se sastala prošle godine. - Ovo će biti potpuno drugačiji meč nego prošle godine. Poznaje me bolje i ja poznajem njega bolje. Mislim da će takođe biti malo i taktički meč više, ali u neku ruku i mentalno. Ako igrate protiv Novaka, uvek je teško igrati ovde, posebno na Grend slemovima. Ali, srećan sam. Boriću se za svaku loptu. Uživaću u momentu, znajući da mogu da mogu da idem snažno, pokušavajući da ga pobedim. Ali, imamo dva dana slobodno, pokušaću da radim na nekoliko stvari koje ću možda koristiti u sledećem meču, videćemo kako će to izgledati - istakao je Siner.

Upitan je i koliki je izazov Igrati protiv Đokovića. - Sigurno da je jedan od najtežih, ako ne i najteži izazov ispred mene ako Novak pobedi, jer, kao što sam rekao, ovo je Grend slem. Ovo je veoma bitan deo turnira, polufinale. On je osvojio 23 Grend slemova, osvojio je Australiju, Pariz, ima napumpano samopouzdanje takođe. Biće teško, ali očigledno da ću dati sve od sebe. Prošle godine sam igrao veoma dobro, naučio sam iz toga. Nadam se da ću to takođe pokazati na terenu. Držaću se svog plana igre koji imam u glavi i nadam se da ću uspeti to da ispoljim na terenu na najbolji mogući način - zaključio je Siner.

Bonus video:

00:11

Novak Đoković se sprema za izlazak na teren

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.